Contactează-ne

Actualitate

ArcelorMittal Tubular Products Roman

Știre publicată în urmă cu

în data de

„ArcelorMittal Tubular Products Roman își prezintă intenția de a vinde bunurile imobile ce includ:teren cu nr. cadastral 55468 cu o suprafața de 5759 mp (fabrica de oxigen) și teren cu nr. cadastral 59670 cu suprafata de 13804 mp, amplasate în sat Cordun, com. Cordun, șoseaua Roman –Iași, km. 333, jud.Neamt 

Condițiile și termenii ofertării:

  1. a) plata avans

b)se vor lua în considerare doar ofertele care sunt superioare valorii de 155000 euro (nr. cadastral 55468), respectiv 230000 euro (nr. cadastral 59670).

Ofertele vor fi deschise în prezenta tuturor ofertanților la o data ce va fi comunicată ulterior, iar prețul final de vânzare a proprietății se va stabili prin negociere directă imediat după deschiderea ofertelor, sau negocieri individuale ulterioare, după caz. Oferta caștigătoare va fi desemnată luându-se în calcul prețul oferit și valoarea avansului plătit, precum și numărul de luni în care se face plata restului de preț.

Ofertele, însotite de o scurtă prezentare a activității curente a ofertantului și a destinației viitoare a proprietății care se ofertează, se vor depune la registratura societății în plic sigilat până la data de 10 iunie 2024. Oferta de cumpărare va preciza: prețul oferit, modalitatea de plată și un termen de valabilitate al ofertei de minim 30 de zile.

Detalii pot fi obținute de la sediul Societății sau la numărul de telefon 0722 651 851.”

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending