Contactează-ne

Mica publicitate

Apartament patru camere, zona Kaufland, etaj intermediar

Știre publicată în urmă cu

în data de

Apartament patru camere, zona Kaufland, etaj intermediar, renovat, tamplarie termopan, parchet laminat, usa metalica.Apartamentul se poate vinde mobilat si utilat.Telefon 0732.856.297

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

ANUNT DECIZIE REVIZUIRE AUTORIZATIE INTEGRATA DE MEDIU

Știre publicată în urmă cu

în data de

SC APISORELIA SRL, titular activitate, anuntă publicul interesat asupra luării deciziei de revizuire a autorizației integrate de mediu AIM nr.1 din 28.01.2020, emisă pentru desfășurarea activităților la punctul de lucru din Comuna Săvinești, str. Ghe. Caranfil,  județul Neamţ, titular proiect SC APISORELIA SRL, ca urmare a completării activităților desfășurate la punctul de lucru, respectiv:

  • desfășurarea activității prevăzute în anexa nr.1 a legii nr.278/2013, cu modificările ulterioare, la punctul 6.11Epurarea independentă a apelor uzate care nu sunt sub incidenţa prevederilor anexei nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 188/2002, cu modificările şi completările ulterioare, şi care sunt evacuate dintr-o instalaţie prevăzută în cap. II
  • mărirea capacității de depozitare a deșeurilor periculoase de la 2000 tone la 3000 tone
  • desfășurarea activității non IPPC, încadrată la cod CAEN rev.2-3822, tratarea și eliminarea deșeurilor periculoase( prin stabilizare)

Documentele care au stat la baza luării deciziei pot fi consultate la sediul APM Neamț din Piatra Neamț, Piața 22 Decembrie, nr. 5, judetul Neamt, de luni până joi între orele 8,00-16,30, și vineri între orele 8,00-14,00.

Proiectul autorizației integrate de mediu revizuită, va fi accesibil publicului interesat pe site-ul APM Neamț  http://apmnt.anpm.ro

Orice persoană care face parte din publicul interesat, care are un interes legitim sau se consideră lezată într-un drept al său, se poate adresa instanței de contencios adminis-trativ.

Observațiile și propunerile fundamentate ale publicului interesat se primesc în scris la sediul APM Neamț, sau la adresa de e-mail office@apmnt.anpm.ro, în termen de 30 zile de la publicarea prezentului anunț.

Citește știrea

Mediu

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Știre publicată în urmă cu

în data de

SC BOVIS MEDIA VET SRL, titular proiect, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrere de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Neamţ, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului în categoria activităţilor cu impact potenţial semnificativ pentru care nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul Înfiinţare fermă vaci cu lapte şi anexe (adăpost şI bucătărie furajeră, lagune, împrejmuire şi racorduri), procesare şi comercializare de către SC BOVIS MEDIA VET SRL, în comuna Bălţăteşti, judeţul Neamţ, propus a fi în satul Bâlîâteşti, judeţul Neamţ.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Neamţ, în zilele de luni – vineri, între orele 08.00 – 16.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în 10 zile de la data publicării prezentului anunţ.

Citește știrea

Mediu

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu SC EDEN VALLEY SRL

Știre publicată în urmă cu

în data de

Anunț format doc: Anunt solicitare acord actualizat.doc

Citește știrea

Trending