Contactează-ne

Actualitate

Apa Serv, avaria şi gropile din urmă

Știre publicată în urmă cu

în data de

O cititoare a Monitorului de Neamţ ne-a transmis un mesaj în care ne-a atras atenţia asupra dezastrului lăsat în urmă de Apa Serv, pe o stradă din Piatra Neamţ, după o intervenţie la o avarie.

“Vă invit pe strada Humăriei din Piatra Neamţ să vedeţi ce stradă avem. Sunt două luni de când cei de la Apa Serv au venit şi au mutat conducta şi ne-au lăsat cu şanțul neacoperit şi cu drumul stricat. S-au făcut o grămadă de sesizări, dar degeaba. Doamne fereşte de un incendiu că maşina pompierilor nu ar avea pe unde să treacă”, este mesajul primit.

Contactat de redactorii Monitorul, primarul de Piatra Neamţ, Dragoş Chitic, a declarat că va trimite o echipă de la Publiserv la locul sesizării şi va face toate demersurile pentru a obliga operatorul de apă să readucă strada la starea iniţială. “Am înţeles că a fost vorba despre o intervenţie pentru o avarie. În mod cert strada trebuie adusă la starea iniţială. Voi trimite în teren o echipă de la Publiserv şi voi face toate demersurile pentru ca operatorul de apă să readucă strada la starea de dinaintea intervenţiei, aşa cum de altfel are obligaţia legală”, a declarat Dragoş Chitic.

 

UPDATE: Reprezentanţii PUBLISERV au sunat la redacţie şi au promis că mâine dimineaţă, 4 septembrie, dacă vremea va permite, vor deplasa utilaje în zonă pentru a astupa groapa, compacta şi pregăti pentru asfaltare. Să vedem…

 

 

Advertisement
Trending