Contactează-ne

Actualitate

Anunt public privind decizia etapei de incadrare

Știre publicată în urmă cu

în data de

Bilbor Andrei Nicolae si Bilbor Casiana cu domiciliul in str. Deal de Sat, nr.906A, sat Grumazesti, comuna Gumazesti, jud.Neamt, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Neamt, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire spatiu comercial parter”, propus a fi amplasat instr.Principala, nr.289, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, jud.Neamt – titular Bilbor Andrei Nicolae si Bilbor Casiana.

 

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate le sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Neamt din Piatra Neamt, Piata 22 Decembrie, nr.5 in zilele de luni – joi, intre orele 8.00 – 16.30 si vineri intre orele 8.00 – 14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmnt.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Neamt.

 

Data intocmirii: 08.06.2023

 

Titular,

Bilbor Andrei Nicolae si Bilbor Casiana

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending