Contactează-ne

Actualitate

ANUNT

Știre publicată în urmă cu

în data de

ÎN ATENȚIA

FURNIZORILOR DE

SERVICII MEDICALE SPITALICEȘTI

 

 

În intervalul 30 mai – 6 iunie 2024 la sediul CAS Neamț este declarată o sesiune de contractare pentru furnizorii de servicii medicale în asistența medicală spitalicească de zi – servicii medicale pentru pacienți cu afecțiuni oncologice, conform dispozițiilor art. 198 din HG nr. 521/ 2023 .

Vor fi respectate dispozițiile HG nr. 521/ 2023 pentru aprobarea pachetelor de servicii şi a Contractului-Cadru care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale, a medicamentelor şi a dispozitivelor medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate, Ordinului MS/CNAS nr. 1857/ 441/ 2023 privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Hotărârii Guvernului nr. 521/2023 pentru aprobarea pachetelor de servicii şi a Contractului-cadru care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale, a medicamentelor şi a dispozitivelor medicale, în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate.

În perioada precizată, furnizorii interesați vor depune documentele prevăzute în opisul afișat pe site-ul CAS Neamț, www.casnt.ro.

 

 

 

Director general,                                                   Director RC,

Elena Nadia Harpa                                               ec. Marieana Atomulesei

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending