Contactează-ne

Actualitate

Angajări din sursă externă la Poliţia Neamţ. Din totalul de posturi, doar unul este pentru ofiţeri

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ sînt scoase la concurs 30 de posturi de subofiţeri ■ înscrierile au loc pînă la 12 iulie, doar on line ■

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ scoate la concurs, prin încadrare directă, un post de ofiţer de poliţie şi 30 de posturi de agenţi de poliţie. Doritorii care visează să îmbrace haina de om al legii trebuie să ştie faptul că înscrierile se fac on line, iar după validarea acestora au de parcurs două probe, una practică şi una teoretică, în funcţie de postul pentru care optează.

“Înscrierile au loc on line, în perioada 29 iunie – 12 iulie 2022, inclusiv în zilele nelucrătoare, cu excepţia zilei de 12 iulie, cînd înscrierea se realizeazăă pînă la ora 16:00. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet pînă la această dată, ulterior nemaiputînd fi depuse documente”, conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ.

Posturile scoase la concurs sînt în următoarele specialităţi: structura de securitate, comunicaţii şi informatică, ordine publică, reţinere şi arest preventiv. Informaţii complete referitoare la posturile scoase la concurs, programul înscrierilor, condiţiile de participare, documentele necesare şi modalităţile de desfăşurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, secţiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://nt.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

În perioada 8 – 29 august 2022 se va desfăşura proba eliminatorie de evaluare a performanţei fizice, respectiv proba practică, în funcţie de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă. La data de 3 septembrie 2022 se va desfăşura proba scrisă. IPJ Neamţ urează succes tututor celor care vor intra în cursă.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending