Contactează-ne

Actualitate

Altă serie de „bunici“ pleacă la tratament

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ au fost repartizate 54 de bilete de tratament în stațiuni din România, data de intrare fiind în perioada 7-10 aprilie ■ la CJP Neamț sunt înregistrate, pentru 2024, un număr de 3.596 cereri de acordare a unor astfel de tichete ■

Casa Județeană de Pensii Neamț anunță că, pentru cea de a patra serie din acest an, s-au primit 57 de bilete, din care au fost alocate 54 în stațiunile: Covasna, Sarata Monteoru, Amara, 1 Mai – Oradea, Pucioasa, Lacul Sărat, Olănești și Nicolina. Au rămas disponibile 3 bilete, din care 2 la Buziaș și unul în stațiunea Lacul Sărat.

Data de intrare în stațiune este între  7-10 aprilie. Biletele au fost  alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată atât la sediile Casei Județene de Pensii din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției  https:www.pensiineamt.ro/bilete-de-tratament.

Pe pagina de internet se regăsesc afișate și cererile neaprobate, care au intrat în verificare pentru această serie, conform opțiunilor exprimate de către solicitanți. Reamintim că, ridicarea biletelor de tratament balnear alocate se va realiza numai după informarea telefonică, la data stabilită, de luni până vineri, între ora 08,30-13,00.

Informații privind modul de acordare a biletele de tratament pot fi solicitate și telefonic la numarul de telefon 0233/211353 sau la adresa de e-mail:maria.diaconu@cnpp.ro. Aceeași sursă precizează și faptul că până la acestă dată la CJP Neamț sunt înregistrate 3596 cereri de acordare a unor bilete de tratament, fiind valorificate în primele 3 serii 135 bilete.

În anul 2024, pot fi asigurate maxim 60.420 bilete în stațiunile proprietate a Casei Naționale de Pensii Neamț, la care se adaugă și biletele de tratament contractate cu alți operatori economici, care vor fi cunoscute după finalizarea procedurilor de achiziție publică.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending