Contactează-ne

Actualitate

Alegeri la PSD Neamţ. Am aflat (şi) cine este “şeful” la CJ

Știre publicată în urmă cu

în data de

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, la Piatra Neamţ, după alegerile pentru preşedinţia PSD Neamţ: “O mobilizare exemplară trebuie pentru continuarea proiectului privind noul spital, o investiţie de peste 300 de milioane de euro, care va crea un hub medical în zona Moldovei şi vă felicit pentru că aţi reuşit acest lucru”, a declarat acesta la o conferinţă de presă unde era prezent alături de Daniel Harpa.

După câteva minute, răspunzând la o întrebare pe o temă diferită, a punctat din nou: “Nu ştim cum o să mai facă domnul primar (?!) spitalul (arătând spre acelaşi Daniel Harpa n.r.) fără bani europeni”.

Declaraţiile au fost făcute în conferinţa de presă susţinută vineri, 5 mai, la Piatra Neamţ, după ce organizaţia PSD Neamţ şi-a ales noua conducere.

Declaraţiile, oricum ar fi interpretate, duc spre o singură concluzie: Daniel Harpa e responsabil de construcţia noului spital, cel puţin în opinia preşedintelui PSD. Deşi noi credeam că acesta ar fi apanajul noului preşedinte al CJ Neamţ, Ion Asaftei. Dar… despre dumnealui nu s-a spus nimic, deşi era prezent, e drept şi normal nu la prezidiu, în sala în care a fost susţinută conferinţa.

Trecând peste acest aspect interpretabil, inclusiv în sensul că Marcel Ciolacu a (cam) spus cine e “adevăratul şef” al CJ Neamţ, putem consemna noua echipă de conducere a PSD Neamţ: Daniel Harpa, preşedinte, Ciprian Şerban şi Daniel Niţă prim-vicepreşedinţi.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending