Contactează-ne

Actualitate

„Ajunge! Bătaia de joc a PSD la adresa Romanului trebuie să înceteze!”, afirmă, revoltat, deputatul Laurențiu Leoreanu

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ municipiului Roman, care are o populație de 48.644 locuitori, i s-au repartizat de la CJ doar 300.000 lei ■ comunități care au câteva mii de persoane, au primit sume consistente ■ n „Orașele Târgu Neamț, Bicaz și Roznov, cu o populație însumată ce nu depășește jumătate din populația Romanului, le-au fost repartizate sume de zece ori mai mari”, în condițiile în care municipiul contribuie la PIB-ul județului Neamț cu 51% ■

Deputatul PNL, Dan Laurențiu Leoreanu, viitorul candidat la Primăria Roman, este revoltat din cauza sumelor infime pe care le-a primit municiplitatea de la Consiliul Județean, în condițiile în care unitatea administrativă este a doua comunitate ca importanță și are o contribuție semnificativă la realizarea Produsul Intern Brut al Neamțului. PIB-ul este  indicatorul economic care reflectă suma produselor finale, adică a bunurilor, serviciilor pentru consum și investiții brute într-o țară, regiune sau județ.

„Doar 300.000 lei a primit Romanul de la Consiliul Județean, jumătate din cât a primit comuna Gâdinți! Orașele Târgu Neamț, Bicaz și Roznov, cu o populație însumată ce nu depășește jumătate din populația Romanului (de 48.644 locuitori la recensământul din 2021 – n.r). Orașele Târgu Neamț, Bicaz și Roznov au o populație însumată ce nu depășește jumătate din populația Romanului.

Ajunge, e prea multă batjocură! Romanul contribuie cu 51% la PIB-ul județului Neamț și a primit sub 1% din fondurile repartizate primăriilor de către Consiliul Județean Neamț. Ce mă surprinde și mai mult, extrem de neplăcut, este că niciun candidat la Primăria Roman nu reclamă această imensă nedreptate.

Mimează interesul pentru romașcani doar în filmulețe, fotografii, presă, pe Facebook, întâlniri cu proprii membri de partid, apoi tac mâlc. Pentru că, de fapt, nu le pasă. Șefii lor lasă Romanul fără apă, fără fonduri, apoi vin și cer voturi de la romașcani. Spun că au lăsat în urma lor proiecte și bani, dar vorba cântecului «în urma lor, pustiu rămâne!» Domnilor de la PSD, chiar nu vă este rușine? Pentru voi, Romanul nu face parte din județul Neamț?

Aveți impresia că ne puteți păcăli, dar vă înșelați amarnic. Romașcanii sunt oameni deștepți, nu-și votează călăii. Iar eu sunt primul care-i îndeamnă să vadă adevarul, să nu uite și să nu-și voteze nenorocirea. Pentru că, spre deosebire de voi, eu chiar îmi iubesc orașul… durerea lui, este și durerea mea!”, a consemnat pe pagina de Facebook laurențiu Leoreanu, care îi îndemnă pe romașcani să fie atenți atunci când se vor prezenta la urne și care nu uită să se recomande ca #romașcan 100%.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending