Contactează-ne

Actualitate

Adolescentă din București decedată în casa prietenului

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ tânăra venise în Neamț pentru a participa la Conferința ”Model United Nations” ■

O adolescentă din București a murit la 31 iulie, în casa prietenului ei din Dumbrava Roșie. În jurul orei 1,39,  polițiștii Secției de poliție rurală Săvinești au fost sesizați prin apel la numărul de urgență 112 de către o femeie din Dumbrava Roșie , cu privire la faptul că în locuința sa se află o tânără decedată.

Tânăra din București ar fi trebuit să participe, alături de cei 170 de elevi participanți la Conferința ”Model United Nations”, organizată în perioada 31 iulie-2 august la Colegiul Național ”Petru Rareș”, conferință de dezbateri privind probleme de inters internațional pe teme economice, politice, culturale, militare, după procedura ONU.

Directorul colegiului, profesorul Grigoruță Oniciuc, a precizat că liceana din București  ar fi trebuit să ajungă la deschiderea oficială, care a avut loc luni, 31 iulie, ora 9 la Teatrul Tineretului. ” Mă aflu în concediu de odihnă, dar ceea ce vă pot spune e faptul că adolescenta nu a ajuns la cazare la Liceul de Informatică, nu a ajuns la deschiderea manifestării, la Teatrul Tineretului și nici la dezbaterile de la Colegiul Național Petru Rareș. Nu s-a  implicat deloc în activitățile noastre. Cert este că, din start, eleva, cu acordul scris al părinților,  s-a dus la familia din Dumbrava Roșie. Dacă s-a întâmplat ce s-a întâmplat noi, ca organizatori, nu avem nici o implicare”, a declarat directorul Colegiului Național ”Petru Rareș”. Liceul a pus la dispoziţia participanţilor doar sediul.

Reamintim faptul că la sosirea ambulanței, după apelul la 112 echipajul SAJ a încercat, fără efect, manevrele de resuscitare. Ulterior trupul adolescentei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț,  în vederea efectuării necropsiei (programată la 1 august a.c.),  iar polițiștii continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiuni de ucidere din culpă. De altfel, spun  sursele noastre că,  din cauza faptului că fata avea o hemoragie puternică,  nu a reușit să întrețină raporturi sexuale cu tânărul la care venise. Este de asemenea posibil ca hemoragia să fi fost determinată de o eventuală afecțiune medicală a tinerei.

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending