Contactează-ne

Prima pagină

Adolescent înjunghiat în Parcul Municipal. Se pare că este vorba despre un elev

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ acesta a fost agresat de către un grup de tineri ■ băiatul de 15 ani a fost transportat la Spitalul Municipal Roman, fiindu-i suturată plaga ■ din fericire, rana nu a fost gravă ■

Nu este zi lăsată de la Dumnezeu să nu fie vreun act de violență. Așa s-a întâmplat și în cursul zilei de miercuri, 14 febraurie 2024, când un adolescent de 15 ani a fost implicat într-o altercație cu alți tineri.

Băiatul a fost adus la CPU de către mama sa, pentru a primi îngrijiri medicale. Conform informaților primite de la conducerea Spitalului Municipal de Urgență Roman, incidentul s-a petrecut în Parcul Municipal.

„La ora 13,55, s-a prezentat la CPU un băiat în vârstă de 15 ani cu o plagă tăiată la coapsa dreaptă, care a necesitat suturarea. Pacientul a declarat că a fost agresat de un grup de tineri, în incinta Parcului Municipal din Roman”, se precizează în comunicatul de presă al SMU Roman.

După suturarea plăgilor, adolescentul a fost externat cu indicații de îngrijire la domiciliu. Poliția nu ne-a putut oferi detalii despre incident, urmând să revină cu un comunicat despre condițile în care s-a produs nedoritul incident.

Conducerea Inspectoratului Școlar Neamț a aflat de la redactorii Monitorul despre evenimentul petrecut, urmând ca inspectorul școlar general adjunct, Dana Păiuș, să declanșeze o anchetă administrativă, pentru a afla detalii.

Asta însemnând identitatea adolescentului rănit și a celorlați implicați în altercație, școlile de la care provin, pentru a se putea lua măsurile ce se impun într-o atare situație de violență, chiar dacă aceasta s-a petrecut în afara spațiului școlar.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending