Contactează-ne

Actualitate

Admiterea computerizată, prima etapă

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ au fost repartizați 2.532 candidați, din care 2.491 absolvenți ai școlilor gimnaziale din județul Neamț ■ 41 candidați repartizați în Neamț provin din alte județe ■ 66 absolvenți ai școlilor gimnaziale din Neamț au fost repartizați computerizat în alte județe ■ au rămas nerepartizați 11 candidați ■ a doua etapă de admitere computerizată va avea loc în 11 august ■ pentru etapa a II-a în Neamț mai există doar 96 locuri libere ■

Pe site-ul admitere.edu.ro, miercuri, 19 iulie, Ministerul Educației a publicat rezultatele după prima etapă a admiterii computerizate în liceele din județul Neamț. În conformitate cu sursa amintită și comunicatului de presă al ISJ Neamț,  în prima etapă au fost repartizați 2.532 candidați, din care 2.491 absolvenția ai școlilor gimnaziale din județul nostru și 41 de candidați proveniți din alte județe.

De asemenea, 66 de candidați din județul Neamț au fost repartizați computerizat în alte județe.

Au fost admiși în etapele anterioare repartizării computerizate:

  • 456 de candidați la specializări vocaționale;
  • 20 de candidați în învățământul militar;
  • 22 de candidați pe locurile speciale pentru candidații de etnie romă;
  • 19 candidați pe locurile distinct alocate elevilor cu CES în învățământul de masă.

Alți 1.200 de elevi s-au înscris și au fost admiși pe locurile alocate rutelor de școlarizare în învățământul profesional și dual.

Conform calendarului admiterii în învățământul liceal, în perioada 20-25 iulie, candidații repartizați în prima etapă vor depune dosarele de înscriere la secretariatele liceelor la care au fost admiși.

11 candidați nu au fost admiși în prima etapă pe locurile din județul Neamț. Aceștia vor putea participa la a doua etapă de repartizare computerizată,  pe locurile rămase libere la învățământul liceal și vor completa, în perioada 7-9 august, opțiuni în fișele de înscriere alături de candidații care au fost repartizați în prima etapă de admitere, dar nu și-au depus dosarele de înscriere în termen și de candidații care nu au participat în prima etapă de admitere.

Completarea opțiunilor în fișe se realizează la unitatea de învățământ din care provin candidații. Repartizarea acestora va avea loc pe data de 11 august, conform procedurii stabilite de Comisia județeană de admitere și postate pe site-ul www.isjneamt.ro.

În intervalul 26-28 iulie, comisia județeană de admitere va rezolva cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată.

La această dată, au rămas disponibile pentru etapa a doua a admiterii 96 de locuri.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending