Contactează-ne

Actualitate

Aciocârlănoae Andrei, președinte PNL Târgu Neamț: „Liberalele din Târgu Neamț și-au desemnat noua conducere”

Știre publicată în urmă cu

în data de

 

Liberalele din Târgu Neamț și-au desemnat, duminică, noua conducere, precum și reprezentantele în Biroul Permanent al Organizației Femeilor Liberale (OFL) din județ

Din partea OFL Neamț au participat președinta Gabriela Banu și consilierul județean PNL Mihaela Elena Isciuc.

Invitat în calitate de președinte al PNL Târgu Neamț la întâlnirea femeilor liberale din oraș, le-am mulțumit pentru implicarea în viața partidului și a comunității și am vorbit despre strategia noastră, a liberalilor, ca partid aflat la guvernare.

Cele câteva zeci de membre ale organizației locale au făcut propuneri de reprezentare și au votat democratic membrele organizației locale ce vor face parte din conducerea județeană.

Președintă a OFL Târgu Neamț a fost aleasă Claudia Barna, care este şi propunerea PNL pentru funcţia de inspector general adjunct la Neamţ, care a subliniat obiectivele organizației pentru viitoarele alegeri locale: sprijinirea președintelui PNL Neamț, George Lazăr, pentru câștigarea Consiliului Județean și a candidatului PNL la Primăria Târgu Neamț.

Eu consider că întâlnirea a fost de bun augur pentru organizația locală a PNL. OFL ne ajută să strângem și mai mult rândurile și să venim în fața alegătorilor cu un puternic mesaj de unitate, atât de necesar în aceste vremuri.„

Președinte PNL Târgu Neamț, Aciocârlănoae Andrei

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending