Contactează-ne

Actualitate

Achiriloaei e candidatul PNL la Primăria Roman

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ în prezenţa parlamentarilor Laurenţiu leoreanu, Mugur Cozmanciuc şi Eugen Ţapu a fost lansată candidatura lui Leonard Achiriloaei ■ PNL susţine că vine cu cea mai bună echipă din toate timpurile ■

În ultima zi de depunere a candidaturilor, marţi, 18 august, în mod simbolic în faţa stauiii lui Roman Muşat, echipa PNL a făcut lansarea candidaţilor pentru primărie.

Deputatul Laurenţiu Leoreanu, în calitate de „gazdă“ a făcut prezentarea echipei, anunţînd sprijin neocondiţionat faţă de Mugur Cozmanciuc. „Este o zi frumoasă la propriu şi la figurat, una în care am depus, dimineaţă, candidatura la Consiiul Judeţean a colegului Mugur Cozmanciuc şi la Roman a lui Leonard Achiriloaei pentru primărie.

Este un drum nou pe care pornim în redesenarea judeţului Neamţ pe bază de dezvoltare. Este momentul ca Ionel Arsene să plece dintr-o poziţie în care nu a făcut cinste judeţului, cu toate aroganţele sale. Trebuie să lase loc unei echipe profesioniste“ a spus romaşcanilor prezenţi într-un număr relativ mare preşedinte PNL Roman, Laurenţiu Leoreanu.

La rîndul său Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ, a sublinait profesionalismul echipelor cu care formaţiunea candidează la Consiliul Judeţean şi la Primăria Roman: „Echipa PNL a pornit la Neamţ pe acest drum, în formula aceasta, din 2014. Au urmat mai multe momente în care, ca în orice familie, au fost şi tensiuni.

Au fost în ultima vreme în spaţiul public momente care nu mi-au plăcut. 27 septembrie va defini, însă, un moment în care în Roman şi în Neamţ vom face o alegere care va fi importantă. Am decis în cadrul Biroului Politic să sprijinim la Roman candidatura lui Leonard Achiriloaei la funcţia de primar. La Roman PNL a avut şi va avea un scor electoral bun“.

Deputatul Leoreanu a făcut celor prezenţi o scurtă prezentare a lui Leonard Achiriloaei, fost lider al consilierilor locali PNL timp de 4 mandate, director economic al Spitalului de Urgenţă Roman, timp de 10 ani, secretar de sat în Ministerul Mediului Apelor şi Pădurilor, de mai bine de 6 luni, cu proiecte importante pentru Roman şi Neamţ.

Deputatul romaşcan a subiniat că Achiriloaei a luat Spitalul Roman, în calitate de director economic, cu zeci de milione lei datorii şi l-a adus după 10 ani pe plus şi a fost implicat în derularea a numeroase proiecte. Leonard Achiriloaei a spus că are alături de el cea mai bună echipă pe care o putea propune PNL la Roman:

„Am început, în 2008, un proiect politic alături de Laurenţiu Leoreanu şi voi continua acest proiect alături de echipa pe care o aveţi în faţa dumneavoastră. Vă asigur că Strategia de dezvoltare a Romanului, votată de noi în 2014 va fi aplicată în totalitate. Echipa PNL va fi cîştigătioare şi la Roman şi la Consiliul Judeţean, pentru că avem în echipă: profesori, ingineri, jurişti, economişti, psihologi, ingineri. Vom face o campanie electorală constructivă, bazată pe proiecte“.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending