Contactează-ne

Actualitate

Accident în Piatra Neamţ. Cinci autoturisme implicate

Știre publicată în urmă cu

în data de

Un accident rutier, în care au fost implicate cinci autoturisme, a avut loc luni, 20 iunie, pe strada Burebista din Piatra Neamţ.

Conform informaţiilor oferite de ISU Neamţ, a fost o singură victimă, un bărbat de 43 de ani, care a refuzat transportul la spital după ce i-au fost oferite îngrijiri medicale la locul accidentului.

“La ora 14:43, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în Piatra Neamț pe strada Burebista în care au fost implicate cinci autoturisme.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și un echipaj cu o ambulanță de la SAJ.

Pompierii au scos o victimă (un bărbat de 43 ani) dintr-un autoturism căruia i-au acordate îngrijiri medicale, iar acesta a refuzat transportul la spital.

Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier”, au transmis reprezentanţii ISU Neamţ.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending