Contactează-ne

Prima pagină

A pierdut la păcănele și s-a dat jefuit

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ un tânăr a pierdut la jocuri de noroc suma de 12.000 de lei ■ ca să nu afle familia ce făcuse cu banii, a declarat că a fost jefuit pe stradă de persoane necunoscute ■

La vârsta la care alți tineri se află pe băncile școlilor pentru a-și asigura viitorul, există și unii care au alte preocupări, sperând că se vor îmbogăți la jocurile de noroc. IPJ Neamț a transmis că marți, 19 septembrie 2023, în jurul orei 22:00, cadrele Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizate de către o femeie, din localitatea Răucești.

Aceasta susținea că nepotul ei, în vârstă de 18 ani, din aceeași localitate, ar fi fost lovit de persoane necunoscute pe o stradă din orașul de sub Cetatea Neamț și ar fi fost deposedat de un portofel în care avea suma de 6.500 lei. Tânărul a fost transportat la o unitate medicală, dar a refuzat internarea.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, infracțiunea sesizată nu se confirmă. Anchetatorii au stabilit faptul că în cursul zilei de 19 septembrie a.c., tânărul în cauză ar fi pierdut suma de aproximativ 12.000 de lei la jocuri de noroc, iar pentru ca membrii familiei sale să nu afle despre acest fapt a ticluit un plan.

A susținut că a fost tâlhărit, indicând membrilor de familie și organelor de poliție leziuni corporale care nu au legătură cu prezenta cauză, ele fiind provocate în alte împrejurări. În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de inducerea în eroare a organelor judiciare.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending