Contactează-ne

Prima pagină

A decedat un cunoscut om de afaceri, Adrian Cimpoeșu. „Era un om bun, ca pâinea caldă!“

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ afaceristul a fost răpus de o pancreatită rebelă ■ după o operație la Spitalul Elias și la o clinică din Barcelona, părea că boala este ținută sub control ■

Cunoscutul om de afaceri Cimpoeșu Adrian, administratorul Restaurantului Royal din Roman a murit la doar 52 de ani, răpus de o pancreatită. Născut pe 10 aprilie 1972, la Tămășeni, a fost absolvent al Liceului Economic din Bacău și Facultății de Management al Afacerilor din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași.

De tânăr a demarat afacerile în domeniul comerțului cu celuloză și hârtie, ca în 2002-2003 să construiască Hotelul Royal, care a devenit un brend în Roman, pentru ceea ce înseamnă industria ospitalității. „Era un om bun, ca pâinea caldă!. Și la miezul nopții dacă-l suna cineva, se oferea să-l ajute”, spune fratele său, Ciprian Cimpoieșu.

Omul de afaceri lasă în urmă o soție neconsolată și un fiu, Jerom, în vârstă de 21 de ani. Adrian Cimpoeșu a aflat că s-a îmbolnăvit de pancreatită în urmă cu 13 ani, în 2010. A fost operat mai întâi la Spitalul Elias din București și ulterior în Spania, la Barcelona. O perioadă s-a simțit bine, ca de ceva timp boala să recidiveze. S-a reinternat iar la Spitalul Elias din București, dar medicii nu au mai putut să-l salveze.

Înmormântare va avea loc sâmbătă, la Biserica Isus Bunul Pastor, de la ora 10.00, unde cei prezenți vor avea ocazia să își ia rămas bun într-un mod solemn și religios. „Îndrumăm participanții să aducă cu ei gândurile bune și amintirile frumoase pentru a onora viața și memoria lui. Drum lin către ceruri, frate drag! Nu te voi uita niciodată!”, a mai transmis Ciprian Cimpoeșu. Redactorii Monitorul își aduc aminte cu plăcere și respect de omul de afaceri, un partener al cotidianului.

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending