Contactează-ne

Actualitate

Știre publicată în urmă cu

în data de

Aceasta informare este efectuată de SC Wpd România Wind Farm 07 S.R.L., cu sediul în județul Iași, comuna Miroslava, satul Valea Adâncă, CP 707317, strada Bazei nr.17A, cam.Cp.2, telefon 0724268211, email: d.grigoruta@wpd.ro, ce intenționează să solicite de la Administrația Bazinală de Apa Siret- Sistemul de Gospodărie a Apelor Neamț  aviz de gospodărire a apelor pentru investiția “ CONSTRUIRE RACORD LA SEN FORMAT DIN CABLURI ELECTRICE LES 110 KV ȘI F.O. ÎNTRE PARC EOLIAN BUTEA ȘI STAȚIE TRANSFORMARE ROMAN, TRONSON SIRET” amplasată în extravilan loc. Rotunda, comuna Doljești, jud. Neamț.

          Aceasta investiție este : nouă

          Ca rezultat al acestei activități  nu vor rezulta ape uzate.

          Aceasta solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.

          Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

          Persoanele care doresc sa transmită observații, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului la adresa menționată, la  SISTEMUL DE GOSPODĂRIRE A APELOR NEAMŢ, Piatra Neamț, b-dul Dacia nr. 5A, tel. 0233/217177, după data de 02.04.2024.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending