Contactează-ne

Actualitate

Știre publicată în urmă cu

în data de

UAT Comuna Săbăoani, cu sediul în comuna Săbăoani, sat Săbăoani, str. Orizontului, nr. 56, jud. Neamț, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Neamț, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Înființrea și dotarea unui centru de colectare prin aport voluntar (CAV) în comuna Săbăoani, jud. Neamț , propus a fi amplasat în extravilan NC 56682, str. Islazului, sat Săbăoani, comuna Săbăoani, jud. Neamț titular Comuna Săbăoani.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Neamț din Piatra Neamț, Piața 22 Decembrie, nr. 5 în zilele de luni – joi, între orele 8.00 – 16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmnt.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Neamț.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending