Contactează-ne

Actualitate

Vulpiţele Galbene, trial la Piatra Neamţ

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ sînt căutate sportive talentate, atît pentru lotul de junioare, dar şi pentru cel de senioare

Lotul ACS Vulpiţele Galbene, afectat în ultima perioadă de o serie de plecări, caută noi componente atît pentru echipa de senioare, cît şi pentru cea de junioare. Pentru a găsi cele mai potrivite coechipiere, echipa tehnică a Vulpiţelor Galbene va organiza o selecţie, la care sînt invitate să participe tinere care au împlinit deja şapte ani. Acest eveniment va avea loc sîmbătă, 18 august 2018, începînd cu ora 10, pe terenul secundar al Stadionului Municipal Ceahlăul din Piatra Neamţ. „Am decis să facem selecţia la Piatra Neamţ fiindcă în municipiul reşedinţă de judeţ nu este o echipă de fotbal feminin şi tinerele pasionate de fotbal nu au unde evolua. Le aşteptăm la selecţie pe toate domnişoarele care iubesc acest sport, fie că sînt din PiatraNeamţ, din împrejurimi sau din alte zone şi vor să vină într-un colectiv care face performanţă“, a declarat profesorul Adelin Tălmăcel, antrenorul principal al Vulpiţelor Galbene Roman. Cei care sînt interesaţi de această selecţie şi vor să afle mai multe detalii, înainte de ziua stabilită deja, pot contacta organizatorii la numărul de telefon 0040766.373.750 sau pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/657556291271110/ . Reamintim că echipa de senioare Vulpiţele Galbene Roman a reuşit o performanţă notabilă în Liga a III-a, seria 1, a Campionatului Naţional de Fotbal Feminin. Pe 27 mai, cînd s-a desfăşurat ultimul meci al campionatului, echipa din oraşul muşatin a punctat cea de-a XIV-a victorie, cîştigînd în deplasare cu scorul de 5-1 împotriva echipei CS Nicu Gane Fălticeni. Astfel, Vulpiţele Galbene au terminat campionatul 2017 – 2018 cu 14 victorii din 14 meciuri, fotbalistele din Roman fiind neînvinse şi acumulînd un total de 42 de puncte, cu 85 de goluri marcate şi doar 11 primite. Ulterior, patru jucătoare dintre jucătoare au decis să nu mai evolueze, din toamnă, în cadrul clubului romaşcan: Amalia Trifaşi (portar, legitimată din anul 2014), Carmen Grosu (mijlocaş central, legitimată din anul 2014), Roxana Borcea (mijlocaş lateral, legitimată din 2016) şi Alice Rotaru (fundaş dreapta, legitimată din 2016). Cele patru vor pleca din Roman pentru studii superioare sau pentru un alt traseu profesional individual.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Piatra Neamţ: Suspendarea activităţii în bazar, mall, pieţe, creşe, locuri de joacă, prelungită

Știre publicată în urmă cu

în data de

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Piatra Neamţ a emis o hotărîre, pe 31 martie, prin care prelungeşte suspendarea activităţii din Bazar, tîrguri, oboare, pînă la încetarea stării de urgenţă. De asemenea, este supendată şi activitatea din creşe, Centrul de Sprijin şi Asistenţă de Specialitate pentru Copii, Centrul de zi pentru preşcolari “Castani”.

În plus, primăria va monta dispozitive cu soluţii dezinfectante la intrările în blocurile de locuinţe, iar Salubritas va dezinfecta periodic lifturile, casa scărilor şi spaţiile comune din blocuri. În plus, vor fi dezinfectate străzile şi trotuarele din municipiul reşedinţă de judeţ. La Mall Forum Center se suspendă activităţile de comercializare, cu excepţia vînzării produselor alimentare, veterinare sau farmaceutice.

De asemenea, la Sala Polivalentă se supendă orice activitate, la fel la Baia Comunală, Stadionul Municipal şi Ştrand. În pieţe, în continuare vor fi vîndute doar produse alimentare, veterinare şi farmaceutice. În plus se menţine interdicţia utilizării locurilor de joacă de pe domeniul public şi suspendarea activităţilor din parcurile publice şi Parcul Zoo. După cum am menţionat, aceste măsuri sînt dispuse pînă la ieşirea din starea de urgenţă.

Citește știrea

Actualitate

Naţional: Coronavirus – numărul deceselor a ajuns la 68

Știre publicată în urmă cu

în data de

Autor

Au mai fost raportate alte 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numărul total pe țară ajungând la 68.

Deces 66

Femeie, 73 de ani, judeţul Suceava. S-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 în data de 26.03.2020, probe care au fost testate la INCDMM Cantacuzino.

Data confirmării: 28.03.2020

Data deces: 29.03.2020

Ancheta epidemiologică este în curs.

Deces 67

Bărbat, 69 de ani, jude]ul Iasi. A fost testat cu rezultat pozitiv pe 28.03.2020.

S- a internat la SCBI Iasi în data de 29.03.2020; probele biologice pentru COVID 19 au fost testate la SCBI Iasi

Data deces: 30.03.2020

Antecedente patologice: HTA

Deces 68

Femeie, 81 de ani, jud. Mehedinti. Internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Craiova. S -au recoltat probe biologice pentru COVID 19 în data de 28.03.2020 care au fost testate la INCDMM Cantacuzino

Data confirmarii: 29.03.2020

Data deces: 30.03.2020

Antecedente patologice: HTA, cardiopatie ischiemica cronica, obezitate gradul III.

Ancheta epidemiologică este în curs.

Citește știrea

Actualitate

Neamţ: Aprilie începe cu vreme rece, noaptea fiind minime negative

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ după ce în week-end am avut parte de temperaturi de pînă la 18 grade, aprilie vine cu zile reci şi temperaturi negative peste noapte ■ acest episod nu durează mult şi valorile termice încep să crească ■

Vremea joacă feste, frecvent perioadele cu valori termice peste media perioadei alternînd cu perioade reci, cînd mercurul din termometre coboară spre limita îngheţului.

Aşa va fi în perioada următoare şi dacă în week-end au fost temperaturi în judeţ şi de 18 grade, pe 31 martie ne putem aştepta numai la cîteva grade. Pe 29 martie termometrele au indicat valori de 18 grade în zona Roman, la Piatra Neamţ s-au înregistrat 17,2 grade, iar la Tîrgu Neamţ 16,5 grade.

Pînă şi la Ceahlău – Toaca s-a ajuns la o maximă de aproape 4 grade, fapt care a făcut ca stratul de zăpadă să scadă la 19 centimetri. Şi luni a fost timp bun, iar la ora 11 se înregistrau deja 7 grade la Tîrgu Neamţ, 9 grade la Piatra, la Roman erau 10 grade iar în vîrf de munte, la staţia meteorologică de pe Ceahlău – Toaca erau valori termice la limita îngheţului, 0 grade.

Specialiştii dau asigurări că de marţi se schimbă registrul meteo şi norii se adună în zona noastră, dar pare că nu vor fi precipitaţii. Ultima zi a lui Mărţişor, marţi 31 martie, în Piatra Neamţ mercurul din termometre saltă cu greu pînă la valoarea de 5 grade, iar după lăsarea întunericului trecem la o minimă nocturnă negativă de -1 grad.

Aprilie debutează cu cer acoperit, nu şi cu precipitaţii. Miercuri, 1 aprilie, ne putem aştepta la o maximă diurnă în creştere sensibilă pînă la valoarea de 7 grade, iar peste noapte se face mai rece decît în intervalul precedent. Meteorologii spun că în zona noastră se vor înregistra -2 grade. Se face cu mult mai bine pe parcursul zilei de joi, 2 aprilie, cînd norii se risipesc şi vedem soarele fapt pentru care la amiază se va înregistra o maximă de 10 grade.

După lăsarea întunericului norii se regrupează norii dar tot nu aduc precipitaţii şi a treia noapte consecutiv vor fi minime negative de -1 grad. De la o zi la alta se mai îmbunează vremea. Se face şi mai cald pe parcursul zilei de vineri, 3 aprilie, cînd se ajunge la maxime diurne de 12 grade.

Totuşi nu mai vedem soarele, revin norii, dar nici urmă de precipitaţii. Senin va fi peste noapte cînd trecem la o minimă pozitivă, de 1 grad. Vineri, 3 aprilie, rămînem cu cerul acoperit, dar mai cresc temperaturile şi se ajunge pînă la 12 grade.

Meteorologii dau asigurări că şi noaptea va fi mai blîndă şi minima se opreşte la valoarea de 5 grade Celsius. Cele mai calde zile din întreg intervalul de prognoză par a fi cele de week-end. În perioada 4-5 aprilie sînt anunţate valori termice de pînă la 14 grade, iar minimele la 5 grade.

Citește știrea

Trending