Publicitate

■ în ultima etapă, fotbalistele din Roman au învins, 3-1, pe Real 3 Craiova ■ urmează o deplasare la Dream Team Bucureşti ■

Echipa de fotbal feminin ACS Vulpiţele Galbene Roman a susţinut, pe 1 mai, un nou meci în campionatul Ligii 3, menţinîndu-şi invincibilitatea şi şansa de a-şi atinge obiectivul – promovarea în cel de-al doilea eşalon al ţării. Fetele pregătite de către profesorul Adelin Tălmăcel s-au impus, pe teren propriu, cu 3-1 (2-0), în faţa oltencelor de la Real 3 Craiova, o victorie previzibilă avînd în vedere situaţia din clasament.

Adelin Tălmăcel, antrenorul echipei de fotbal feminin Vulpiţele Galbene

Echipa de fotbal feminin ACS Vulpiţele Galbene Roman, prin victoria de marţi, 3-1 împotriva echipei Real 3 Craiova, îşi confirmă prima poziţie în Liga 3, Seria 1. Am obţinut a unspezecea victorie consecutivă din tot atîtea meciuri!“, a declarat profesorul Adelin Tălmăcel. În cadrul aceleiaşi runde, a XI-a, meciul de la Roman a fost ultimul programat, pe 28 aprilie jucîndu-se partida dintre CS Nicu Gane Fălticeni şi Universitatea 2 Galaţi, care s-a încheiat cu scorul de 2-0. CSM Paşcani nu a avut niciun fel de probleme pe teren propriu, impunîndu-se cu 4-0 în faţa CF Oneşti, pe 29 aprilie, zi în care a avut loc şi disputa dintre Progresul Bucureşti şi Dream Team Bucureşti, meci încheiat cu 0-6. Duminica aceasta, pe 6 mai, elevele lui Adelin Tălmăcel vor avea o nouă deplasare, la Dream Team Bucureşti, partidă programată să înceapă de la ora 11.

Clasament Liga 3

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.