Contactează-ne

Actualitate

Urzică este delegat în Andorra la un meci de Europa League

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ arbitrul asistent din Piatra Neamţ face parte din brigada care va oficia joi partida dintre Santo Coloma şi islandezii de la Valur Reykjavik

Pentru partidele din cele două competiţii europene care au loc în această săptămînă, UEFA a delegat trei brigăzi din România. Astfel, marţi, 24 iulie, de la ora 17.00, Radu Petrescu va arbitra în preliminariile Ligii Campionilor, meciul dintre Astana (Kazahstan) şi Midtylland (Danemarca). Petrescu îi va avea asistenţi pe Radu Ghinguleac şi pe Mircea Grigoriu, iar al patrulea oficial va fi Marcel Bârsan. Joi, 26 iulie, Istvan Kovacs a fost desemnat să conducă la centru duelul dintre Hajduk Split (Croaţia) şi Slavia Sofia (Bulgaria), de la ora 21.00, din preliminariile Europa League. Kovacs va fi asistat de Vasile Marinescu şi de Ovidiu Artene, în timp ce al patrulea oficial de joc va fi Horaţiu Feşnic. Tot joi, şi tot de la ora 21.00, Sebastian Colţescu se va afla la centru la partida dintre Santa Coloma (Andorra) şi Valur (Islanda), de la ora 21.00, meci din preliminariile Europa League. Colţescu va fi ajutat de asistenţii Sebastian Gheorghe şi de pietreanul Vladimir Urzică, în timp ce al patrulea oficial va fi George Gaman. Cel mai recent joc unde Urzică a fost delegat ca arbitru asistent a fost finala Supercupei României, disputată pe 14 iulie între CFR Cluj şi CSU Craiova pe stadionul Ion Oblemenco. La acest joc, arbitru de centru a fost Radu Petrescu, iar celălalt asistent a fost Ovidiu Artene. Reamintim că Vladimir Urzică este în continuare cel mai bine cotat arbitru nemţean, fiind primul cavaler al fluierului din judeţ ajuns pe lista FIFA, lucru consemnat la începutului anului 2014. De mai bine de patru ani, este liderul arbitrajului nemţean de patru ani şi singurul din judeţ aflat în lotul pentru partidele din Liga 1 unde este delegat cu regularitate. De asemenea, Vladimir Urzică este şi preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri. În urma lui sînt trei nume de tineri arbitri care fac parte din lotul de asistenţi ce oficiază la partide din Liga 2: pietrenii Ovidiu Arusoaie şi Florin Cosma şi tîrgnemţeanul Andrei Alexandru Roman. În lotul pentru Liga 3, arbitri centrali sînt Cosmin Apetrei, din Roznov şi Marius Diaconu, din Roman, iar cinci arbitri pot oficia la linie ca asistenţi pentru acest eşalon: pietrenii Ionuţ Răzvan Andrei, Cosmin Cercel, Alexandru Iftime, Vlad Ţăranu şi Alexandra Lungu, din Roman.

Citește știrea
Advertisement
loading...
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Neamţ: Scandalagiu “cu repetiţie, reţinut pentru încălcarea ordinului de protecţie

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ ulterior a fost dispusă plasarea sub control judiciar

Polițiștii nemţeni au identificat și reținut recent un bărbat în vîrstă de 60 de ani, din Vânători Neamț, sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea hotărîrii judecătorești. Bărbatul avea emis pe numele său un ordin de protecţie, fiind obligat să păstreze o distanţă de minim 5 metri faţă de soţia sa, dar l-a înălcat. El mai este cercetat în alte trei cauze penale. “La data de 16 iulie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Tîrgu Neamț au fost sesizați de către o femeie de 52 de ani, din localitatea Vânători Neamț, despre faptul că soțul său a încălcat ordinul de protecție. Din investigațiile efectuate a reieșit că, în zilele de 10, 12, respectiv 15 iulie, soțul său, în vîrstă de 60 de ani, din Vânători Neamț, a încălcat ordinul de protecție, a lovit cu pumnii în geamul locuinței, adresîndu-i cuvinte jignitoare. Polițiștii au stabilit faptul că, la data de 12 aprilie, Judecătoria Tîrgu Neamț a emis un ordin de protecție față de acesta, pentru o perioadă de 6 luni, prin care era obligat să păstreze o distanță de minim 5 metri față de soția sa. Din extinderea cercetărilor a reieșit că bărbatul este cercetat în alte trei cauze penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea hotărârii judecătorești, lovire sau alte violențe și amenințare. În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț. La data de 17 iulie a.c., față de cel în cauză, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț a dispus plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile. Reiterăm faptul că în conformitate cu art. 23 din Legea nr. 217/2003 „persoana a cărei viaţă, integritate fizică sau psihică ori libertate este pusă în pericol printr-un act de violenţă din partea unui membru al familiei poate solicita instanţei ca, în scopul înlăturării stării de pericol, să emită un ordin de protecţie, prin care să se dispună, cu caracter provizoriu, una sau mai multe dintre măsurile, obligaţiile sau interdicţiile indicate expres de lege”, se precizează în comunicatul de presă al IPJ Neamţ.

Citește știrea

Actualitate

Piatra Neamţ: Primarul Chitic, vizită de lucru pe străzile în reparaţie

Știre publicată în urmă cu

în data de

Primarul municipiului Piatra Neamţ, Dragoş Chitic, a realizat, joi, 18 iulie, o vizită de lucru pe străzile din oraş aflate în reparaţie. El a declarat că a fost stabilit şi calendarul lucrărilor ce vor fi efectuate în săptămînile viitoare. Coincidenţă sau nu, tot joi ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, a făcut o vizită de lucru pe drumurile aflate în reparaţie din judeţ. “Continuăm lucrările edilitare de sezon din programul stabilit pentru acest an. Astăzi (joi, 18 iulie n.r.) am punctat pe teren, împreună cu directorul societăţii Publiserv stadiul realizării lucrărilor programate pentru această perioadă şi am stabilit calendarul pentru săptămînile următoare. Se lucrează în această perioadă la: reparaţia capitală a străzilor Siliştei, Vînătorului , Eroilor şi Vasile Cîrlova, reparaţii punctuale cu asfalt pe străzile afectate în toate cartierele oraşului, finalizarea amenajării sensului giratoriu de la gară, reparaţia trotuarelor de pe B-dul Decebal, B-dul Traian şi strada Cuejdi, refacerea marcajelor rutiere şi întreţinerea spaţiilor de joacă şi a mobilierului stradal. O echipă specializată desfăşoară lucrări de întreţinere a canalizării pluviale şi a rigolelor de scurgere a apei pentru evitarea problemelor în cazul ploilor abundente”, a declarat Dragoş Chitic.

Citește știrea

Actualitate

Ministrul “Abramburica”, satiră pe ritm de hip-hop

Știre publicată în urmă cu

în data de

“Orice evaluare evaluează pe subiectele pe care examenul le presupune, în evaluarea respectivă” – fraza rostită de ministrul Educației într-o emisiune la TVR 1, în contextul Bacalaureatului, a devenit refrenul melodiei “Iluzii pierdute”, realizată numai cu și de către elevi de clasele a XI-a și a XII-a, de proaspăt absolvenți de liceu și de către profesorul lor de științe sociale, de la un liceu din Tîrgu Frumos.

Citește știrea

Trending