Publicitate

■ medicul Ciprian Meriuţă a acumulat 59,7% din voturile publicului ■ romaşcanul s-a confruntat în finală cu opt concurenţi ■

Romaşcanii care primiseră prin SMS îndemnul de a fi alături de concitadinul lor, medicul stomatolog Ciprian Meriuţă, în vîrstă de 32 de ani, au votat masiv aşa că el a strîns nu mai puţin de 59,7% din preferinţele publicului şi a fost declarat cîştigător al concursului „100 România“, organizat în studiourile Antenei 3. A fost o competiţie extrem de strînsă în care, în finală, s-au confruntat opt tineri. Gazdele evenimentului au fost Mihai Gâdea şi Adrian Ursu, iar din juriu au făcut parte: Alessandra Stoicescu, Oana Zamfir, Mircea Badea, Mugur Ciuvică şi politologul Alex Coiota. Concursul a ţinut cu sufletul la gură milioane de telespectatori care au asistat la modul în care cei opt concurenţi au trecut, rînd pe rînd, fel de fel de probe, menite să-l declare cîştigător pe cel mai bun. Medicul romaşcan, care a terminat cu 10 Facultatea de Medicină de la Iaşi, a cucerit nu doar prin răspunsurile sale interesante şi originale, dar mai ales printr-o sinceritate debordantă, care a impresionat atît telespectatorii, dar şi pe membrii juriului, de altfel destul de exigenţi. Tînărul medic a cîştigat marele premiu oferit de Agenţia de turism Paralela 45, o excursie în Tenerife. Ciprian Meriuţă şi soţia sa lucrează la un cabinet de stomatologic propriu, şi au împreună trei copii în vîrstă de 8, 6 şi un an. Romaşcanul a declarat la una din cele mai importante întrebări ale concursului că ar investi în educaţie, lucru care a cucerit juriul. Deşi este membru al Organizaţiie de tineret a PNL Roman, medicul a declarat că nu prea are timp să meargă la şedinţele de partid. Anul trecut cu acelaşi prilej a fost aruncat în arena politică dputatul PSD, Liviu Pleşoianu. Rămîne de văzut dacă tînărul stomatolog romaşcan va rămîne să facă medicină, sau se va lansa în politica naţională.

loading...

1 COMENTARIU

  1. Se pare ca incercati sa faceti si d-stra reclama mascata.Valoarea unui om nu e data de nr. De SMs-uri.
    In alta ordine de idei si remarca ca a terminat facultatea cu 10 nu prea e adevatata.Chiar el declara in alt cotidian ca a avut note mari dar mu ca a terminat cu 10.Pentru un jurnalist super impartial a se documenta la UMF IASI nu cred ca e o corvoada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.