Publicitate

■ un tînăr de 23 de ani, din Borca, şi-a omorît prietenul de pahar ■ fapta a fost motivată de o stare conflictuală mai veche, dar şi de consumul de alcool ■

Un tînăr de 23 de ani, din Borca, a fost reţinut de oamnii legii după ce pe 24 februarie 2018 a ucis un consătean de 34 de ani. S-a întîmplat în ziua de Dragobete, pe 24 februarie 2018, în localitatea menţionată. Conform actelor de urmărire penală sîmbătă, în zi liberă, mai mulţi tineri din Borca au pus de o petrecere la care au venit şi invitaţi. Printre ei şi viitorul ucigaş, Florin Strugaru, precum şi cel căruia avea să-i fie călău, Cătălin Goleanu. Cei aflaţi la distracţie au chefuit, dar au băut şi o cantitate apreciabilă de băuturi alcoolice. La un moment dat, Strugaru şi-a amintit de un conflict mai vechi pe care l-a avut cu Goleanu şi, mînat mai mult de aburii alcoolului, dar şi de răzbunare, s-a înarmat cu un cuţit şi fără nici un avertisment l-a atacat pe Goleanu pe care l-a înjunghiat de mai multe ori. Cele mai multe dintre lovituri au vizat toracele, dar victima a fost înjunghiată şi în zona gîtului. Cei care au asistat la scenele de groază au cerut ajutor prin numărul unic de urgenţă 112 şi la faţa locului a venit o ambulanţă care a preluat rănitul. Victima a fost trasportată la spital, dar din cauza leziunilor numeroase şi profunde, precum şi urmare a pierderii masive de sînge, nu a mai putut fi salvată de cadrele medicale.

Pacient sex masculin, 34 ani, diagnostic: multiple plăgi prin înjunghiere în urma unei agresiuni, stop cardio-respirator resuscitat. La caz s-a prezentat un echipaj cu asistent medical după care a fost preluat de un echipaj TIM şi transportat la UPU Piatra Neamţ cu stop cardio-respirator în curs de resuscitare“, conform Ambulanţei Neamţ, decesul pacientului fiind ulterior declarat la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Au fost sesizaţi şi oamenii legii care l-au reţinut pe agresor, acesta fiind acuzat de săvîrşirea infracţiunii de omor. El urmează a fi prezentat în faţa magistraţilor de la Tribunalul Neamţ cu propunere de arestare preventivă. Cel mai probabil, la finele urmăririi penale el va fi trimis în judecată, iar dacă va fi găsit vinovat de săvîrşirea infracţiunii de omor riscă ani grei de închisoare.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.