Contactează-ne

Actualitate

Trei parlamentari nemţeni cu funcţii de conducere

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ senatoarea PSD Emilia Arcan a fost aleasă chestor, Laurenţiu Leoreanu este vicelider al grupului de deputaţi PNL, vicelider al liberarilor fiind şi senatorul Eugen Nazare Ţapu ■

Trei aleşi nemţeni deţin funcţii în Parlamentul României, odată cu începerea actualei sesiuni. Laurenţiu Leoreanu a fost desemnat în funcţia de vicelider al grupului de deputaţi PNL, iar senatorul Eugen Ţapu Nazare continuă mandatul de vicelider pe care l-a primit de la conducerea partidului în decembrie 2016, exceptînd perioada sesiunii care abia s-a terminat şi în care a fost ales chestor al Senatului. Această funcţie i-a revenit din această săptămînă senatorului PSD de Neamţ, Emilia Arcan, alături de alţi patru colegi. „Începînd cu data de 3 septembrie 2018, am fost ales, de către colegii din Partidul Naţional Liberal, în onoranta funcţie de vicelider al grupului parlamentar PNL din Camera Deputaţilor. Vreau să le mulţumesc pe această cale tuturor celor care m-au investit cu încredere şi care astfel au apreciat munca mea depusă în Parlamentul României, dar mai mult decît oricui, tuturor cetăţenilor din zona Roman şi din Judeţul Neamţ, cei care au avut şi vor avea mereu în mine o voce puternică şi un luptător pentru interesele lor, pentru că ei sînt motorul şi energia întregii mele activităţi. Voi folosi această demnitate pentru a promova mult mai intens şi mai eficient problemele ridicate de dumneavoastră, spre buna lor rezolvare, cu speranţa că aşa cum eu mă mîndresc cu oamenii care m-au votat şi dumneavoastră veţi putea fi mîndri de mine. Va trebui să fiu cît mai prezent şi implicat. Această alegere reprezintă o recunoaştere a muncii mele şi primul gînd al meu se îndreaptă către nemţeni, către Roman şi romaşcani şi către cetăţenii din localităţile zonei metropolitane. Aceşti oameni au crezut în mine, m-au dat votul în calitate de consilier local mai întîi, apoi ca primar şi acum ca deputat. Mă înclin cu respect şi vă mulţumesc!“, a declarat Laurenţiu Leoreanu. Deputatul dă asigurări că va folosi această demnitate pentru a promova mai intens şi cu mai mare eficienţă problemele nemţenilor. Liderii şi viceliderii grupurilor parlamentare au atribuţii în stabilirea unor poziţii ale partidului în diverse chestiuni legislative şi în organizarea activităţii legiuitoare a Camerei din care fac parte. „Le mulţumesc colegilor mei pentru votul de încredere pe care mi l-au acordat, să îi reprezint în biroul permanent al Senatului României, în functia de chestor! Aşa cum am promis, sîntem uniţi şi hotarîţi să ducem pînă la capăt programul de guvernare, pentru binele românilor!”, a declarat senatorul Emilia Arcan.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Surse: Candidatura lui Micu, respinsă

Știre publicată în urmă cu

în data de


Informaţie pe surse: candidatura lui Lucian Micu a fost respinsă de biroul electoral de circumscripţie, vineri, 14 august.

Hotărârea nu a fost încă redactată. Decizia poate fi oricum atacată. Lucian Micu, fostul primar de Roman şi actual candidat “de stânga”, plecat de la PNL şi lansat în candidatură de şeful PSD Neamţ, Ionel Arsene, pare a avea probleme cu candidatura după ce şi pe site-ul ANI a apărut zilele trecute informaţia că are “interdicţie” pe trei ani.

“Povestea” candidaturii lui Micu aici: http://monitorulneamt.ro/ani-zice-ca-micu-are-interdictie-trei-ani/. Rămâne de văzut care va fi decizia finală în cazul candidaturii fostului primar de Roman, declarat incompatibil prin decizie definitivă de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Vom reveni.

UPDATE: Redactarea şi ulterior publicarea hotărârii biroului electoral privind candidatura lui Lucian Micu pentru funcţia de primar de Roman rămâne… pe mâine, sâmbătă, 15 august. Motivul? S-a terminat programul biroului. Aşteptăm cu interes hotărârea, în continuare informaţia pe surse este că a fost respinsă/invalidată candidatura, şi de asemenea soluţionarea unei contestaţii previzibile.

Citește știrea

Actualitate

Neamţ: Accidente produse la interval de câteva minute, cinci victime

Știre publicată în urmă cu

în data de

Cinci victime este bilanţul nedorit înregistrat în urma a două accidente rutiere produse vineri, 14 august, la interval de doar câteva minute unul faţă de celălalt. Primul accident s-a produs la Bodeşti şi a fost vorba de o coliziune între două autoturisme şi soldată cu trei victime transportate la spital.

“Ca urmare a unui apel la 112, din jurul orei 13:05, pompierii pietreni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe raza comunei Bodești. Pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț au intervenit cu o autospecială pentru stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM.

În urma accidentului rutier produs între două autoturisme au rezultat trei victime.

Pompierii au intervenit cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare și au scos dintr-un autoturism trei victime, conștiente.

Echipajul SMURD a preluat și transportat la spital un barbat de 63 de ani, cu multiple traumatisme.

Conducătorul auto și un pasager au fost preluați și transportați la spital de catre echipaje de la SAJ.

Militarii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și vor sabla căile rutiere”, au transmis reprezentanţii ISU Neamţ.

Al doilea accident a avut loc la Săbăoani, fiind vorba tot despre o coliziune între două autoturisme, din care unul s-a răsturnat. Două persoane au fost transportate la spital

“Ca urmare a unui apel la 112, din jurul orei 13:08, pompierii romașcani au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe raza comunei Săbăoani. Pompierii din cadrul Detașamentului Roman au intervenit cu o autospecială pentru stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM.

În urma accidentului rutier produs între două autoturisme un autoturism s-a răsturnat, rezultând două victime, conștiente.

Echipajul SMURD a preluat și transportat la spital un bărbat de 41 de ani. Un echipaj de la SAJ a preluat o victimă și a transportat-o la spital.

Militarii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și vor sabla căile rutiere”, au mai transmis reprezentanţii ISU Neamţ.

Citește știrea

Actualitate

Neamţ: Două accidente cu victime, la interval de câteva minute

Știre publicată în urmă cu

în data de

Salvatorii nemţeni intervin în aceste momente, vineri, 14 august, la două accidente rutiere, soldate cu victime, produse la interval de doar câteva minute. În cazul primului accident pentru care s-a dat alarma la ISU Neamţ este vorba despre o persoană încarcerată, accidentul producându-se în satul Bodeşti. Al doilea accident, de asemenea soldat cu victime, s-a produs în localitatea Traian.

 

Vom reveni.

Citește știrea

Trending