Publicitate

Dacă ești unul dintre acești români care s-au săturat ca banii pe care îi dau statului prin taxe și impozite pentru școli, spitale sau autostrăzi să fie furați, semnează și tu inițiativa cetățenească #farapenali! Nu punem lupul stăpân la stână și nici hoțul stăpân peste banii noștri!

Peste 600.000 de cetățeni au semnat deja inițiativa „Fără penali în funcții publice”, în patru luni de la startul campaniei. Printre ei se află artiști respectați, actori și muzicieni, intelectuali importanți, vedete de televiziune sau sportivi de renume.

Campania continuă până în 20 august, iar voluntari și membri USR din toată ţara vor strânge semnături în continuare şi în judeţul Neamţ, unde în perioada 10-11 august vor colinda judeţul împreună cu Caravana #fărăpenaliînfuncţiipublice. Vineri pot semna la voluntarii Caravanei cetățenii din Piatra Neamț, în Piața Centrală și la magazinul Altex din Centru, iar sâmbătă locuitorii orașului Târgu Neamț, la Statuia lui Ion Creangă. În Roman, va fi în continuare program zilnic la cortul amplasat în fața Halei Centrale de la Piața Mare.

Mesajul «Fără penali în funcţii publice» este cel mai puternic semnal pe care românii îl transmit politicienilor. #Fărăpenali a cuprins toată țara, îl vedem proiectat în concerte, scris pe clădiri și pe străzi. Sunt cuvintele care conțin furia noastră, dar și dorința de schimbare. Ne-am săturat să fim furați și umiliți de niște baroni politici și vrem o societate modernă condusă de oameni cinstiți și competenți. Asta înseamnă #fărăpenali, iar judeţul Neamţ trebuie să transmită mesajul acesta. Pentru noi este de neconceput ca un oraş şi un judeţ în care în alte timpuri românii se luptau împotriva celor care încercau să le fure libertatea, să se complacă astăzi cu persoane condamnate penal în frunte. Nemţenii au datoria să nu uite aceste lucruri şi să facă acest pas pentru copiii şi nepoţii noştri”, a declarat președintele USR, deputatul Dan Barna.

Nu uitați că în trecut părinții și bunicii noștri rezistau şi se luptau în condiții mult mai grele şi prin metode mult mai dificile. Ei nu au acceptat abuzurile şi nu au rămas indiferenţi. Astăzi putem face cu o semnătură tot ce generaţiile de ieri făceau prin trudă şi riscuri care azi pot părea greu de imaginat. Azi e rândul nostru să nu rămânem indiferenţi!

Ne apropiem de finalul campaniei de strângere de semnături și deja am depășit cu mult numărul necesar de semnături la nivel național, dar pentru reușita inițiativei avem mare nevoie de susținerea cetățenilor din câteva județe anume. Printre acestea se numără și județul Neamț. Refuz să cred că nemțenii doresc ca niște persoane care sunt condamnate penal să conducă destinele lor și pe ale copiilor lor. De aceea, vă rog să vă implicați, să mergeți la voluntarii campaniei și să susțineți cu semnătura dumneavoastră această inițiativă”, a precizat Iulian Bulai, deputat USR Neamț.

Mai avem aproape două săptămâni. Intrați pe farapenali.ro, descărcați lista județului dumneavoastră, mergeți la familia, prietenii, colegii și vecinii dvs, din județele care nu au atins pragul de 20.000 de semnături. #FărăPenali este o miză mare pentru România. Printre județele în care avem mare nevoie de semnături se numără: Alba, Bacău, Bihor, Buzău, Galați, Hunedoara, Ialomița, Maramureș, Mureș, Neamț, Suceava, Tulcea și Vaslui.

O semnătură pentru «Fără Penali în Funcții Publice» înseamnă o semnătură împotriva celor care au demontat bucată cu bucată economia României și s-au îmbogățit din vânzarea ei pe șpăgi uriașe și la prețuri de nimic, împotriva celor care și-au pus neamurile și prietenii prin tot felul de funcții de rang înalt fără respectarea vreunui criteriu de competență și împotriva celor care prin deciziile lor din ultimii 28 de ani au făcut ca milioane de părinți, copii si frați de-ai noștri să ia drumurile străinătății. Reușita inițiativei Fără penali în Funcții publice ar fi un semn clar pentru ei că românii nu-i mai vor la conducerea țării”, a declarat Radu Samson, președintele USR Neamț.

Dacă doriți să semnați #fărăpenali sau aveți o listă de semnături gata completată, vă rugăm să veniți la corturile „Fără Penali” din Roman, în fața Halei Centrale de la Piața Mare, și din Piatra Neamț, în fața magazinului Altex din centru, sau sunaţi-ne la 0745/556.144.

loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.