Publicitate

- acesta va avea loc, începînd din 23 februarie, în căsuţele din lemn, chioşcuri sau tonete -

Comerţul cu suveniruri, felicitări şi micile cadouri oferite în preajma Mărţişorului va fi organizat în Roman într-o nouă formă. Primarul Lucian Micu a precizat că îşi doreşte să nu mai primeze, cel puţin în zona centrală, vestitele tarabe sau corturi muticolore, în acest sens oferind comercianţilor posibilitatea de a-şi expune marfa la căsuţele care vor fi amplasate în cadrul organizat în Piaţa Roman Vodă. Pe considerentul enunţat, a fost întocmit un proiect de hotărîre, care urmează să fie aprobat în cadrul şedinţe de Consiliu Local de vineri, 16 februarie. Proiectul Tîrgului de Mărţişor va fi materializat de către Clubul Sportiv Municipal în perioada 23 februarie – 8 martie 2018. Va fi stabilită taxa de participare în cuantum de 200 lei/căsuţa din lemn pusă la dispoziţie de CSM Roman şi taxa de participare de 500 lei pentru amplasare de chioşcuri sau tonete ambulante, ce vor fi încasate de către primărie, prin gruparea municipală. A fost creionat un acord de colaborare între primărie şi club, prin care se prevede ca CSM să folosească, începînd de luni, 19 februarie şi pînă joi, 15 martie, locaţia pusă la dispoziţie pentru montarea/demontarea echipamentului tehnic şi a întregii logistici pentru realizarea evenimentului propriu-zis.

Se solicită încheierea unui acord de colaborare în vederea desfăşurării în bune condiţii a evenimentului Tîrgul de Mărţişor, în perioada 23.02.2018-08.03.2018, în Piaţa Roman Vodă, cu respectarea obligaţiilor ambelor părţi de a realiza sarcinile prevăzute în articolele acordului de colaborare, precum şi aprobarea cuantumurilor taxelor de participare la eveniment, stabilite prin Hotărîrea Consiliului de Administraţie nr. 22 din 09.02.2018 a Club Sportiv Municipal Roman. La acest eveniment vor participa producători şi comercianţi din ţară cărora li se vor pune la dispoziţie 19 căsuţe din lemn, avînd dimensiunile de 3 metri lungime x 2 metri lăţime, precum şi comercianţi cu chioşc/tonetă ambulantă, contra unor taxe de participare stabilite prin Hotărîre de Consiliu de Administraţie a Clubului Sportiv Municipal Roman ce vor fi supuse spre aprobare Consiliului Local Roman, pentru evenimentul Tîrgul de Mărţişor din perioada 23.02.2018 – 08.03.2018. Sînt propuse spre promovare şi comercializare mărţişoare, produse handmade, produse ornamentale, produse floricole de sezon“, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărîre iniţiat de primarul Lucian Micu şi înaintat spre aprobare consilierilor.

Rămîne de văzut cît de mare va fi interesul comercianţilor pentru a participa la Tîrgul de Mărţişor din acest an. Din experienţa anilor trecuţi, la un astfel de eveniment se cîştigă destul de binişor.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.