Publicitate

■ primarul Daniel Harpa a anunţat începerea lucrărilor şi a făcut apel la răbdarea şi înţelegerea cetăţenilor ■ „Alături de echipa mea, merg pînă în pînzele albe ca să obţinem fonduri pentru modernizarea drumurilor rămase neasfaltate. Am reuşit cu atîtea străzi, le vom face şi pe celelalte“, susţine edilul ■

Primăria Tîrgu Neamţ pregăteşte începerea lucrărilor de reparare a drumurilor. Primarul Daniel Harpa a adus precizări în acest sens, pe pagina sa de Facebook, făcînd apel la răbdarea şi înţelegerea locuitorilor şi amintind că bugetul local este unul limitat. Pe reţelele de socializare s-a discutat destul de aprins în ultima vreme subiectul drumurilor degradate, nemulţumiţii postînd şi fotografii cu porţiunile degradate ale diferitelor artere. „Zilele trecute am primit aprobare de la Inspectoratul de Stat în Construcţii pentru începerea lucrărilor de reparaţie a drumurilor şi pentru cele de reabilitare a reţelei de apă şi canalizare. De obicei, le făceam înainte de Paşti, însă au fost întîrziate de vremea nefavorabilă pînă nu demult. Condiţiile meteo şi tehnice ne permit acum continuarea schimbării reţelei de apă/canalizare veche de peste 45 de ani, astfel încît interminabilele avarii să dispară. Se intervine şi pentru repararea drumurilor. S-a început şi curăţenia generală a oraşului, cu lucrări de reparaţii şi înfrumuseţare în parcuri şi pe străzi. Şi anul acesta oraşul va fi un şantier continuu, tot pentru binele cetăţenilor. Alături de echipa mea, merg pînă în pînzele albe ca să obţinem fonduri pentru modernizarea drumurilor rămase neasfaltate. Am reuşit cu atîtea străzi, le vom face şi pe celelalte. Însă bugetul local este limitat, include şi susţinerea şcolilor, a spitalului. Aşadar, vă rog să aveţi răbdare şi să fiţi înţelegători. La fel ca şi dumneavoastră şi eu îmi doresc un oraş frumos şi prosper. Dar nimic nu se face cît ai bate din palme. Evident că lumea e pe repede înainte, şi-a cam pierdut răbdarea. Vă înţeleg, stimaţi locuitori. Ani de-a rîndul oraşul a stagnat şi trebuie să recuperăm timpul pierdut. Vă pot garanta că dezvoltarea oraşului Tîrgu Neamţ a devenit prioritatea mea în ultimii şase ani. Dar, în final, oricîtă putere ar avea un primar, el rămîne un om. Oraşul este al nostru şi doar împreună putem avea grijă de el“, a menţionat Daniel Harpa.

loading...

1 COMENTARIU

  1. ATI promis de 2 ani asfaltarea UNOR strazi.VENIAMIN COSTACHE,DECEBAL SE TOARNA COVOR ASFALTIC.SUNTEM IN 2018 SI PE ACESTE STRAZI NIMIC.Numai minciuni.TG NEAMT UN ORAS MORT.IN 2012 ATI PROMIS CA SE FACE STRAND,MULTUMIM DE PROMISIUNE.VA ANUNT CA SUNTEM IN 2018 SI INOT FAC IN ALTE ORASE,CA, PRIMARUL NOSTRU NU SE TINE DE PROMISIUNI.LOCURIDE MUNCA CIUCIU,LOCURIDEPETRECERE A TIMPULUI LIBER ,MUMU,ALTCEVA NU S- A FACUT, NUMAI MINCIUNI.SE LAUDA PRIMARUL NOSTRU CU CEVA CE IN ALTE TARI ESTE NORMALITATE( APA, CANAL,GAZ,ASFALT). CE a facut inafara de normalitate?? Nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.