Contactează-ne

Actualitate

Roman: Zîna Surprizelor, ajutoare la spital

Știre publicată în urmă cu

în data de

Organizaţii non-guvernamentale continuă să sprijine Spitalul Municipal de Urgenţă Roman cu ajutoare umanitare.

„Unul substanţial a fost primit de la Andrea Marin, în cadrul campaniei Preţuieşte Viaţa. Ne-am bucurat că oraşul natal al vedetei nu a fost dat uitării şi am primit cu mulţumire măşti, viziere, mănuşi, cozonaci şi apă. Mulţumim Fundaţiei Preţuieşte Viaţa, care a coordonat această campanie, voluntarilor de la Crucea Roşie şi tuturor firmelor implicate.

De la Asociaţia Magiccamp, cu sediul în judeţul Dîmboviţa, prin reprezentantul acesteia, Bogdan Liviu Ciuhat, am primit 1.000 de măşti FPP2, 100 de halate de unică folosinţă, 100 de şorturi şi cinci cearşafuri nonsterile biolife.

În cadrul Companiei de sprijinire a unitãţilor sanitare, Fondul de Urgenţă Roman Totul este posibil, sub conducerea doamnei Niţescu Eliza, au trimis Secţiei Medicale, din cadrul Spitalului Roman, patru colete cu materiale sanitare de maximă necesitate – măşti, mănuşi, ochelari, botoşi şi combinezoane.

Mulţumim tuturor pentru sprijinul acordat şi pentru că, în astfel de momente de criză, ne sînt alături“, a precizat Andrea Trifan, purtătorul de cuvînt al Spitalului Roman.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Cadavru scos din fântână

Știre publicată în urmă cu

în data de

Corpul neînsufleţit al unui bărbat de 60 de ani a fost scos dintr-o fântână, vineri, 23 octombrie, de pompierii nemţeni, în localitatea Oanţu.

“Ca urmare a unei solicitări venite de la IPJ Neamț, pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț au intervenit cu o autospecială complexă de intervenție pentru degajarea unei persoane căzută într-o fântână din localitatea Oanțu, comuna Pângărați.

Cu ajutorul mijloacelor specifice de intervenție de evacuare din mediu ostil, pompierii au scos dintr-o fântână, de aproximativ 3 m adâncime, un bărbat 60 de ani ce nu prezenta semne vitale”, au comunicat reprezentanţii ISU Neamţ.

Citește știrea

Actualitate

Neamţ: Un tânăr de 16 ani s-a spânzurat

Știre publicată în urmă cu

în data de

Un tânăr de 16 ani s-a spânzurat, joi, 22 octombrie, la Farcaşa. Conform informaţiilor oferite de reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ, echipajul solicitat la locul tragediei a găsit tânărul în stop cardio-respirator, fără indicaţie de resuscitare cardiopulmonară.

Citește știrea

Actualitate

ATENȚIE: Restricționări ale circulaţiei rutiere în municipiul Piatra-Neamț în perioada următoare

Știre publicată în urmă cu

în data de

Autor

În urma solicitării făcute de SC Drupo Neamț SA pentru a putea desfăşura lucrări pentru dezafectarea rețelei electrice aeriene fir contact troleibuze, se va restricționa circulaţia vehiculelor în perioada 23.10.2020 – 18.12.2020 , în intervalul orar 18:00 – 06:00, alternativ pe tronsoane, pe următoarele străzi: Bd. G-ral. N. Dăscălescu, Bd.Traian, Str. Orhei, Str. Mihai Viteazu, Str.Dărmănești, Str.1 Decembrie 1918, Bd. Decebal, Piața M. Kogălniceanu, Bd. Republicii Str. Petru Movilă, Str. Bistriței, Bd. 9 Mai și Piața Gării.

Asigurarea semnalizării rutiere se va face de SC Drupo Neamț SA, iar urmărirea restricționării circulaţiei se face de Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra-Neamţ şi Poliţia Locală.

Citește știrea

Trending