Contactează-ne

Actualitate

RELEUL PIETRICICA: MANIFEST PENTRU VEORICA DĂNCILĂ, CAVALERA TRISTEI FIGURI

Știre publicată în urmă cu

în data de

Margaret Thatcher, doamna de fier, Angela Merkel, de la Estul la Vestul Germaniei, premiere de ţară, femei puternice. Noi, că avem şi noi, o a noastră Veorica Dăncilă, prim ministru, considerăm că are tot ce-i trebuie: coafură de prim ministru, vestimentaţie adecvată, deux pieces-uri atent alese, pantofi cu toc, fizic de doamnă ajunsă la maturitate, gestică, mers hotărât pe holuri şi discurs de politician, experienţă europeană în CV, are, aşadar, tot ce-i trebuie pentru a conduce Guvernul României. De ce dracu’ suntem noi nemulţumiţi de ea?! Chiar mă tot întreb: ce vă deranjează la ea, la modul ei de a fi, la felul în care păşeşte şi vorbeşte, din gafă în gafă, la limitele ei lingvistice şi intelectuale?! Bre, ea conduce Guvernul României de azi, interne, externe, apărare, finanţe, justiţie, agricultură, economie, ecologie, transporturi, sănătate, cercetare, tineret şi sport. Ea e în capul mesei, ea zice da sau nu. De ce tot românul spune că e o toantă, o agramată, o marionetă? Ni se pare o mare şi o impardonabilă nedreptate. Este şi mesajul acestui Manifest: nedreptatea unei umiliri nemeritate. Doamna Veorica Dăncilă este o victimă a sistemului, dar şi o definiţie a curajului. A curajului de a sparge norme, de a ajunge, conform unei legi a lui Murphy, la nivelul maxim de incompetenţă. Pe tocuri, plimbându-şi fizicul hotărât să impună, să se bage în faţă la coadă, la roşii în piaţă, cu sacoşa în mână. Dar mai ales este definitoriu creierul ei neobosit, destul de uşor mobilat, dar care are reale tendinţe de asimilări şi acumulări tardive. Noi credem în doamna Veorica, va fi cel mai bun premier al României din toate timpurile, va rămâne în cărţile de istorie. La naiba cu Barbu Catargiu, Kogălniceanu, Golescu, Ghica, brătienii, Maiorescu, Maniu, Iorga, Armand Călinescu, Ciorbea, Boc, Ponta, Tudose, numai bărbaţi, la naiba cu ei. Doamna Veorica este, din start, cea mai adevărată, cea mai bună, i s-a făcut şi o demonstraţie de susţinere la Bucureşti. O merităm. Prima femeie prim ministru din România trebuie susţinută de toţi românii. În România femeile sunt majoritare. Iar doamna prim ministru Veorica Dăncilă este un cap de pod pentru viitorul european al României. 55 de ani, o vârstă optimă, o coafură optimă, o vestimentaţie optimă, ideală, un prim ministru absolut optim. Acesta este şi miezul MANIFESTULUI nostru. Brava ei!? Ăştia suntem, aşa defilăm, ce mama lui proces verbal?!

Citește știrea
Advertisement
loading...
Un comentariu

Un comentariu

  1. Stefan

    22 iunie 2018 at 9:51 AM

    Domnul XXXXX Timofte beneficiaza de o pensie „grasa” mosita de PSD!Cred si eu ca iti permiti sa fii „deontolog” cu pensie de 2000 euro dupa ce ai frecat menta 20-25 de ani prin militie/politie…

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Neamţ: Scandalagiu “cu repetiţie, reţinut pentru încălcarea ordinului de protecţie

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ ulterior a fost dispusă plasarea sub control judiciar

Polițiștii nemţeni au identificat și reținut recent un bărbat în vîrstă de 60 de ani, din Vânători Neamț, sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea hotărîrii judecătorești. Bărbatul avea emis pe numele său un ordin de protecţie, fiind obligat să păstreze o distanţă de minim 5 metri faţă de soţia sa, dar l-a înălcat. El mai este cercetat în alte trei cauze penale. “La data de 16 iulie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Tîrgu Neamț au fost sesizați de către o femeie de 52 de ani, din localitatea Vânători Neamț, despre faptul că soțul său a încălcat ordinul de protecție. Din investigațiile efectuate a reieșit că, în zilele de 10, 12, respectiv 15 iulie, soțul său, în vîrstă de 60 de ani, din Vânători Neamț, a încălcat ordinul de protecție, a lovit cu pumnii în geamul locuinței, adresîndu-i cuvinte jignitoare. Polițiștii au stabilit faptul că, la data de 12 aprilie, Judecătoria Tîrgu Neamț a emis un ordin de protecție față de acesta, pentru o perioadă de 6 luni, prin care era obligat să păstreze o distanță de minim 5 metri față de soția sa. Din extinderea cercetărilor a reieșit că bărbatul este cercetat în alte trei cauze penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea hotărârii judecătorești, lovire sau alte violențe și amenințare. În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț. La data de 17 iulie a.c., față de cel în cauză, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț a dispus plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile. Reiterăm faptul că în conformitate cu art. 23 din Legea nr. 217/2003 „persoana a cărei viaţă, integritate fizică sau psihică ori libertate este pusă în pericol printr-un act de violenţă din partea unui membru al familiei poate solicita instanţei ca, în scopul înlăturării stării de pericol, să emită un ordin de protecţie, prin care să se dispună, cu caracter provizoriu, una sau mai multe dintre măsurile, obligaţiile sau interdicţiile indicate expres de lege”, se precizează în comunicatul de presă al IPJ Neamţ.

Citește știrea

Actualitate

Piatra Neamţ: Primarul Chitic, vizită de lucru pe străzile în reparaţie

Știre publicată în urmă cu

în data de

Primarul municipiului Piatra Neamţ, Dragoş Chitic, a realizat, joi, 18 iulie, o vizită de lucru pe străzile din oraş aflate în reparaţie. El a declarat că a fost stabilit şi calendarul lucrărilor ce vor fi efectuate în săptămînile viitoare. Coincidenţă sau nu, tot joi ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, a făcut o vizită de lucru pe drumurile aflate în reparaţie din judeţ. “Continuăm lucrările edilitare de sezon din programul stabilit pentru acest an. Astăzi (joi, 18 iulie n.r.) am punctat pe teren, împreună cu directorul societăţii Publiserv stadiul realizării lucrărilor programate pentru această perioadă şi am stabilit calendarul pentru săptămînile următoare. Se lucrează în această perioadă la: reparaţia capitală a străzilor Siliştei, Vînătorului , Eroilor şi Vasile Cîrlova, reparaţii punctuale cu asfalt pe străzile afectate în toate cartierele oraşului, finalizarea amenajării sensului giratoriu de la gară, reparaţia trotuarelor de pe B-dul Decebal, B-dul Traian şi strada Cuejdi, refacerea marcajelor rutiere şi întreţinerea spaţiilor de joacă şi a mobilierului stradal. O echipă specializată desfăşoară lucrări de întreţinere a canalizării pluviale şi a rigolelor de scurgere a apei pentru evitarea problemelor în cazul ploilor abundente”, a declarat Dragoş Chitic.

Citește știrea

Actualitate

Ministrul “Abramburica”, satiră pe ritm de hip-hop

Știre publicată în urmă cu

în data de

“Orice evaluare evaluează pe subiectele pe care examenul le presupune, în evaluarea respectivă” – fraza rostită de ministrul Educației într-o emisiune la TVR 1, în contextul Bacalaureatului, a devenit refrenul melodiei “Iluzii pierdute”, realizată numai cu și de către elevi de clasele a XI-a și a XII-a, de proaspăt absolvenți de liceu și de către profesorul lor de științe sociale, de la un liceu din Tîrgu Frumos.

Citește știrea

Trending