Publicitate

- sîmbătă şi duminică, 10-11 februarie, în Sala Sporturilor a fost organizat un nou stagiu naţional pentru instructori şi arbitri, plus examene de grad -

Sala Sporturilor din Roman a găzduit sîmbătă şi duminică, 10 şi 11 februarie, un stagiu national de arbitri şi instructori plus un examen naţional pentru grade în artele marţiale vietnameze. Organizator a fost, ca de obicei, Clubul de Qwan Ki Do Bao, de ale cărui destine se ocupă antrenorul emerit Mihai Cristea. Stagiu naţional şi examenele au fost supervizate de directorul tehnic al Federaţiei, Ovidiu Covaci, 7 Dang, antrenorii lotului naţional, Ştefan şi Teodor Nica, 6 Dang şi Valerică Diumea, responsabilul cu problemele de arbitraj, 5 Dang. Programul a fost unul destul de dens, ţinînd cont că au fost prezente la Roman multe cluburi din ţară, fiind susţinute şi două seminarii teoretice şi o şedinţă practică. De la Clubul Bao au dat examene cinci sportivi. Pentru grade au fost examinaţi Mihai Agache, care a absolvit examenul pentru 3 Dang, Cătălin Pavel şi Constantin Dumbravă, ambii avînd acum centuri negre – 1 Dang, iar Mihaela Ichimaş Jitaru şi-a reconfirmat prin examen gradul de 1 Dang. Maria Leahu, care este legitimată la gruparea romaşcană, a promovat examenul de instructori, iar Cătălin Pavel a mai luat un examen, cel de arbitru, pe lîngă cel de 1 Dang.

Nu este prima dată cînd la Roman s-au reunit unii dintre cei mai buni practicanţi de arte marţiale din ţară. Am mai organizat evenimente cu participare naţională şi toate au fost reuşite, pentru că sînt condiţii bune, oferite de municipalitate. Am fost gazdele unui stagiu naţional pentru instructori şi arbitri şi pentru examenele aferente promovării sportivilor în grad. Au fost peste 70 de sportivi, supervizaţi de Ovidiu Covaci centură neagră – 7 Dang, director tehnic al Federaţiei Române de Arte Marţiale, alături de antrenorii loturilor naţionale, Teodor şi Ştefan Nica, ambii posesori de centuri negre cu 6 Dang şi de Valerică Diumea, responsabil probleme cu arbitri, 5 Dang. Felicit pe sportivii noştri, care au trecut de examene, fie că a fost pentru grade sau confirmare grade, fie pentru instructor sau arbitru“, a declarat Mihai Cristea, instructorul Clubului Bao Roman.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.