Contactează-ne

Actualitate

Program extins pentru sport

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ terenurile din subordinea CSM Roman vor putea fi folosite pînă la orele 22

Regulamentul de organizare şi funcţionare al Complexului Sportiv Sala Sporturilor, modificat pentru anul 2018, este în procedură de dezbatere publică, pe site-ul www.primariaroman.ro. Principalele modificări aduc atingere la programul de funcţionare pentru obiectivele complexului, în felul următor: pentru Bazinul de înot, conform Regulamentului aprobat prin HCL nr. 147 din 2012; pentru Sala Sporturilor, de luni pînă duminică între orele 7-22; pentru terenul de minifotbal, de luni pînă duminică între orele 8-22; pentru terenurile de tenis, de luni pînă duminică între orele 8-22. De asemenea, pentru terenurile de tenis de lîngă Sala Sporturilor va fi instituit tariful de 25 lei/oră pe timp de zi; respectiv 50 lei/oră în nocturnă. Abonamentul pe timp de zi va fi de 200 de lei pentru 10 ore, valabil pentru 30 zile şi 400 lei pentru 20 de ore, valabil pentru 30 zile. Se vor taxa cu 600 lei 30 de ore, valabil pentru 30 zile – abonament în nocturnă – 400 lei pentru 10 ore, valabil pentru 30 zile şi 800 lei pentru 20 ore, valabil pentru 30 zile. Cel mai mare abonament va fi de 1.200 lei pentru 30 ore, valabil pentru 30 de zile.

„CSM Roman este instituţie publică, cu personalitate juridică de interes local a municipiului Roman, aflată în subordinea Consiliului Local Roman şi administrează baza sportivă ce constituie Complexul Sportiv Sala Sporturilor. Pentru desfăşurarea eficientă a activităţilor în cadrul complexului, în urma solicitărilor clienţilor, de extindere a programului de funcţionare cu publicul pentru baza sportivă, respectiv de la ora 21 la ora 22, pentru terenul de minifotbal, Consiliul de Administraţie al CSM Roman a hotărît aprobarea modificării programului de funcţionare cu publicul pînă la ora 22 pentru terenurile de tenis, Sala Sporturilor şi terenul de minifotbal. De asemenea Consiliul de Administraţie a aprobat corectarea unei erori materiale privind tariful de acces în nocturnă pentru terenurile de tenis din cadrul Complexului Sportiv Sala Sporturilor, în loc de suma de 50 lei, eronat a fost trecută suma 40 lei. Avînd în vedere prevederile Legii educaţiei fizice şi a sportului – Legea nr. 69/2000, cu modificările şi completările ulterioare, ale Legii administraţiei publice locale – Legea nr. 215/2001R, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cele sus menţionate, supunem spre dezbatere şi aprobare modificările la prezentul Regulament“, au menţionat reprezentanţii administraţiei publice locale din Roman.

Citește știrea
Advertisement
loading...
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Neamţ: Scandalagiu “cu repetiţie, reţinut pentru încălcarea ordinului de protecţie

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ ulterior a fost dispusă plasarea sub control judiciar

Polițiștii nemţeni au identificat și reținut recent un bărbat în vîrstă de 60 de ani, din Vânători Neamț, sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea hotărîrii judecătorești. Bărbatul avea emis pe numele său un ordin de protecţie, fiind obligat să păstreze o distanţă de minim 5 metri faţă de soţia sa, dar l-a înălcat. El mai este cercetat în alte trei cauze penale. “La data de 16 iulie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Tîrgu Neamț au fost sesizați de către o femeie de 52 de ani, din localitatea Vânători Neamț, despre faptul că soțul său a încălcat ordinul de protecție. Din investigațiile efectuate a reieșit că, în zilele de 10, 12, respectiv 15 iulie, soțul său, în vîrstă de 60 de ani, din Vânători Neamț, a încălcat ordinul de protecție, a lovit cu pumnii în geamul locuinței, adresîndu-i cuvinte jignitoare. Polițiștii au stabilit faptul că, la data de 12 aprilie, Judecătoria Tîrgu Neamț a emis un ordin de protecție față de acesta, pentru o perioadă de 6 luni, prin care era obligat să păstreze o distanță de minim 5 metri față de soția sa. Din extinderea cercetărilor a reieșit că bărbatul este cercetat în alte trei cauze penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea hotărârii judecătorești, lovire sau alte violențe și amenințare. În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț. La data de 17 iulie a.c., față de cel în cauză, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț a dispus plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile. Reiterăm faptul că în conformitate cu art. 23 din Legea nr. 217/2003 „persoana a cărei viaţă, integritate fizică sau psihică ori libertate este pusă în pericol printr-un act de violenţă din partea unui membru al familiei poate solicita instanţei ca, în scopul înlăturării stării de pericol, să emită un ordin de protecţie, prin care să se dispună, cu caracter provizoriu, una sau mai multe dintre măsurile, obligaţiile sau interdicţiile indicate expres de lege”, se precizează în comunicatul de presă al IPJ Neamţ.

Citește știrea

Actualitate

Piatra Neamţ: Primarul Chitic, vizită de lucru pe străzile în reparaţie

Știre publicată în urmă cu

în data de

Primarul municipiului Piatra Neamţ, Dragoş Chitic, a realizat, joi, 18 iulie, o vizită de lucru pe străzile din oraş aflate în reparaţie. El a declarat că a fost stabilit şi calendarul lucrărilor ce vor fi efectuate în săptămînile viitoare. Coincidenţă sau nu, tot joi ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, a făcut o vizită de lucru pe drumurile aflate în reparaţie din judeţ. “Continuăm lucrările edilitare de sezon din programul stabilit pentru acest an. Astăzi (joi, 18 iulie n.r.) am punctat pe teren, împreună cu directorul societăţii Publiserv stadiul realizării lucrărilor programate pentru această perioadă şi am stabilit calendarul pentru săptămînile următoare. Se lucrează în această perioadă la: reparaţia capitală a străzilor Siliştei, Vînătorului , Eroilor şi Vasile Cîrlova, reparaţii punctuale cu asfalt pe străzile afectate în toate cartierele oraşului, finalizarea amenajării sensului giratoriu de la gară, reparaţia trotuarelor de pe B-dul Decebal, B-dul Traian şi strada Cuejdi, refacerea marcajelor rutiere şi întreţinerea spaţiilor de joacă şi a mobilierului stradal. O echipă specializată desfăşoară lucrări de întreţinere a canalizării pluviale şi a rigolelor de scurgere a apei pentru evitarea problemelor în cazul ploilor abundente”, a declarat Dragoş Chitic.

Citește știrea

Actualitate

Ministrul “Abramburica”, satiră pe ritm de hip-hop

Știre publicată în urmă cu

în data de

“Orice evaluare evaluează pe subiectele pe care examenul le presupune, în evaluarea respectivă” – fraza rostită de ministrul Educației într-o emisiune la TVR 1, în contextul Bacalaureatului, a devenit refrenul melodiei “Iluzii pierdute”, realizată numai cu și de către elevi de clasele a XI-a și a XII-a, de proaspăt absolvenți de liceu și de către profesorul lor de științe sociale, de la un liceu din Tîrgu Frumos.

Citește știrea

Trending