Publicitate

Povestea tatălui ”bântuit” de ultimul mesaj dat de fosta lui iubită, înainte să-i ucidă fiica. Un tată cu inima zdrobită a dezvăluit că este bântuit de mesajul înfricoșător pe care fosta sa iubită i l-a trimis cu doar două zile înainte să ucidă fetița pe care o aveau împreună.

Cody-Anne Jackson, în vârstă de 20 de ani, i-a scris tatălui îndurerat un ultim mesaj despre fiica lui: ”Îmi pare rău! Doar am crezut că meriți să vezi o ultimă fotografie și amintire cu ea”, scrie The Sun.

Tatăl, Paul Hogan (24 de ani) a spus că numic nu-l poate ajuta să treacă peste moartea fetiței lui și că a început să consume foarte mult alcool pentru a scăpa de durere.

”Macey ar fi împlinit patru ani în luna martie. S-ar fi dus în curând la școală. Uneori, când mă gândesc la cum ar fi fost acum, încerc să resping gândurile cât de mult pot. Nimic nu mă poate ajuta. Când pierzi așa un copil, nimic nu te poate ajuta”, a declarat Paul.

Paul încearcă acum să își vadă de viață, întâlnindu-se în prezent cu o altă femeie, dar crima comisă de fosta lui iubită îl va bântui mereu.

”Eram la muncă când poliția a venit [ Citește știrea ]

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.