Contactează-ne

Actualitate

Oana Bulai, luată la mişto la Starea naţiei

Știe publicată cu

în data de

■ în show-ul difuzat pe 28 martie, Dragoş Pătraru i-a luat în răspăr preocupările Oanei Bulai, fostul administrator public al judeţului ■ recent, acesta a fost numită consilier personal al premierului Viorica Dăncilă ■

În show-ul Starea naţiei, susţinut de Dragoş Pătraru zilnic la TVR, cunoscutul pamfletar nu iartă pe nimeni: de la preşedinte, premieri, parlamentari, oameni de afaceri, biserică şi oamenii ei totul este ironizat. Nici romaşcanca Oana Bulai, recent numită în funcţia de consilier al premierului Viorica Dăncilă, nu a scăpat. În emisiunea din 28 martie, Dragoş Pătraru a luat în răspăr decizia premierului de a o numi pe nemţeanca Oana Bulai consilier personal cu rang de secretar de stat la Palatul Victoria. „Veşti bune de la Guvern. Doamna Vasilica Viorica şi-a luat o consilieră nouă în propriul cabinet. Bulai o cheamă. Dar mulţi îi spun Bulai Doamne!. Ce să spunem despre ea? Nimic. Ne spune dînsa că-i place foarte mult să vorbească despre ea. Cel puţin pe ea însăşi s-a convins că e cineva. Curajul de a folosi hîrtia ca paşaport pentru fericirea ta a fost grozav. Dar nu mi-am dorit asta. Vei vedea. Cîteodată e de ajuns atît. Doamnă, dacă vreţi să fiţi salvată faceţi un semn. Tanti Viorica, vreţi să vă regăsiţi pe dumneavoastră? Notaţi asta: Să veniţi cu tema scrisă pe caiet mîine. Dumneavoastră înşivă, însevă, însuţi sau dumneavoastră însumi. Ştiu, ştiu, doamnă, sună tentant răspunsul dumneavoastră însumi, dar eu zic să nu vă grăbiţi, tanti Viorica. Acu’ fără glumă! Ce-aţi vrut să ziceţi dumneavoastră cu aducerea unui consilier aşa… de ăsta? Oana Geanina Bulai este administrator public al judeţului Neamţ, funcţie pe care o ocupă de un an. Ea a fost şi consilier judeţean, funcţie din care a demisionat. Aşadar din postul de consilieră personală a lui Ionel Arsene, şeful CJ Neamţ, recent eliberat din puşcărie, tînăra blondină a devenit consiliera premierului (sursa B1-TV). Hhe, hhe, hhe… îi cam place să consilieze, bag seamă. Ce-ţi mai place să consiliezi, bag seamă, Oana Bulai! Dar altceva mă îngrijorează, doamnă Dăncilă şi vă avertizez să fiţi cu ochii be… ăsta… mari. Oana Bulai zice aşa: Am studiat şi experimentat Theta healing, respiraţia inimii, şamanism, respiraţie holotropică, Reiki, meditaţie prin rugăciune şi în afară de astea tot ce înseamnă cursuri de profil din România… Iar eu am avut scarlatină de două ori, da? Respiraţie holotropică, deci reiki, Theta healing, Mamă! Doamnă Viorica! Abia aştept să vă văd după ce băgaţi chestiile astea (în programul de guvernare se subînţelege – n.r). Auziţi! Da, ceva… limba română, gramatică, nu? Gen cursuri de reiki, cursuri de respiraţie holotropică în germană. Nu există aşa ceva în limba română? Nu ? Păcat!…“, a ironizat hîtrul realizator TVR. Reamintim faptul că Oana Bulai se va ocupa de consilierea premierului Viorica Dăncilă pe probleme în domeniul educaţiei şi sănătăţii.

Citește știrea
Advertisement
loading...
Postează comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Neamţ: Nu scăpăm de furtuni

Știe publicată cu

în data de

Deşi ne-am fi aşteptat ca aria precipitaţiilor să se mai reducă şi să ieşim din seria de avertismente de vreme rea, meteorologii au emis o nouă informare de furtuni şi vijelii. Este vizat întreg teritoriul ţării de miercuri, 22 mai, de la prînz şi pînă joi, 23 mai, la ora 22. În intervalul meţionat ne putem aştepta la cantităţi de apă însemnate din punct de vedere cantitativ şi manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată. „În vestul, nord-vestul şi centrul ţării, precum şi la munte, cu precădere în zona Carpaţilor Occidentali şi în jumătatea nordică Carpaţilor Orientali, se vor semnala averse ce vor avea caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vîntului ce pot lua aspect de vijelei şi izolat căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 15 – 25 de l/mp şi pe arii restrînse 35 – 40 l/mp“, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie. În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor ANM va actualize avertizările de vreme severă imediată. Joi, chiar dacă sînt anunţate furtuni nu va fi rece pentru că la amiază sînt aşteptate valori termice de 22 de grade. Nu scăpăm de ploi nici pe parcursul zilei de vineri cînd sînt aşteptate averse în special după amiază. Se mai pierd ceva grade, iar maxima zilei nu mai trece de pragul de 20 grade. Noaptea va fi senină, cu o minimă cantonată la 13 grade. Aceleaşi condiţii meteo sînt valabile cel puţin pînă la finele lunii mai, cu ploi în aversă mai ales după amiază. Dacă prognoza se adevereşte, se face ceva mai cald săptămîna viitoare cînd valorile termice saltă la 23 de grade apoi vor creşte pînă la 25 de grade.

Citește știrea

Actualitate

Neamţ: Comoară găsită de un poliţist

Știe publicată cu

în data de

Mai multe monede, vechi de 2000 de ani, au fost descoperite de un om al legii din judeţul Neamţ. Comoara include 21 de denari, 9 groşi moldoveneşti, numeroase vestigii, fibule dacice şi romane, inele şi sigilii datînd din secolul I. d. Hr., au fost găsite de către un poliţist al Secţiei de Poliţie Ion Creangă, un pasionat căutător de comori. Vestigiile arheologice au fost depistate cu ajutorul unui detector de metale pe un teren de pe raza localităţii Secuieni, iar ulterior au fost predate Direcţiei Judeţene pentru Cultură Neamţ. Poliţistul Andrei Prichici a mai găsit astă iarnă un important sigiliu aparţinînd Episcopului de Bucureşti Alexandru Th. Cisar, 1924 – 1954, iar ultima sa descoperire, cea de monede medievale, a fost în cursul lunii mai 2019. „Ultimele monede, respectiv 9 groşi moldoveneşti, le-am găsit duminică. Cel mai adînc a trebuit să sap la 25 de centimetri sub pămînt, unele dintre acestea fiind găsite la suprafaţă“, a declarat poliţistul. Potrivit acestuia, monedele datează din anul 1517 şi au fost emise de Ştefăniţă Vodă. Poliţistul a înfiinţat la începutul lunii decembrie 2018 un club destinat căutătorilor de comori denumit Metal Detect Roman care pînă în prezent a adunat 13 membri.

Citește știrea

Actualitate

Hoţi reţinuţi

Știe publicată cu

în data de

Oamenii legii din cadrul Poliţiei Tîrgu Neamţ au efectuat cinci percheziţii domiciliare în urma cărora pe parcursul zilei de 21 mai, doi tineri au fost reţinuţi bănuiţi fiind de săvîrşirea infracţiunii de furt calificat. În urma audierilor, un tînăr de 21 de ani, din Vînători Neamţ şi un altul de 23 de ani, din Drăgăneşti, au ajuns după gratii. Totul după ce pe 14 mai oamenii legii au fost sesizaţi de angajaţii unei săli de jocuri de nococ despre faptul că persoane necunoscute au sustras o sumă de bani. S-a întîmplat în noaptea de 13/14 mai cînd cei doi suspecţi ar fi intrat în incinta sălii, aflată la parterul unui bloc din Tîrgu Neamţ, şi au plecat cu aproape 21.000 lei. Cei doi vor fi duşi în faţa unui procuror cu propunere de luare a unei măsuri preventive. La acţiune au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Neamţ.

Citește știrea

Trending