Publicitate

■ Daniela Soroceanu a depus jurămîntul în prezenţa unui secretar de stat din MAI ■ „voi îndeplini cu onoare şi demnitate toate obiectivele“, a declarat noul prefect ■

Daniela Soroceanu, noul prefect de Neamţ, a depus ieri jurămîntul în prezenta unui secretar de stat din Ministerul Internelor, Mihai Dan Chirică, a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ, Ion Asaftei, şi a şefilor de la instituţiile deconcentrate din judeţ. „Doresc să vă reamintesc un deziderat al meu: cetăţeanul să fie pe primul loc, să fiţi în slujba cetăţeanului“, a declarat în deschiderea procedurii de învestire reprezentantul MAI. La rîndul său, vicepreşedintele CJ Neamţ i-a urat succes noului prefect: „Sînt convins că, pornind de la experienţa de secretar al judeţului, doamna Soroceanu, în noua sa calitate, va potenţa atitudinea de respect faţă de lege şi va gestiona cu competenţă activitatea Prefecturii Neamţ. E un om onest şi puternic şi îi acordăm încrederea noastră“, a declarat Ion Asaftei. „Îmi voi îndeplini cu onoare şi demnitate toate obiectivele propuse“, a promis noul prefect chiar înainte de depunerea jurămîntului. Apoi, secretarul de stat din MAI a ţinut să-şi exprime speranţa că noul prefect, împreună cu subprefectul Iulian Jugan vor face „o echipă puternică“. Ceea ce i-a determinat pe unii să considere că a fost vorba despre un semnal în contextul în care multă lume se întreba dacă după schimbarea lui Vasile Panaite nu va urma cumva şi cea a subprefectului. După recenta declaraţie a secretarului de stat, s-ar părea că nu.

loading...

1 COMENTARIU

  1. Felicitări doamnei Daniela Soroceanu și mult succes în funcția de Prefect ! Este bine pregătită profesional și are experiență în funcții de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.