Publicitate

O coliziune între o ambulanţă şi un autoturism a avut loc luni, 21 ianuarie, în jurul orei 9.50 la Cîndeşti, pe DJ 159C. Conform informaţiilor oferite de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, ambulanţă SMURD, care se deplasa pe drumul judeţean menţionat, la un moment dat a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu un autoturism, fiind nevoie de intervenţia pompierilor şi a unei alte ambulanţe. A fost unul dintre cele patru accidente rutiere înregistrate luni, în doar trei ore, din cauza stării carosabilului.

07:15 Accident rutier în comuna Poienari pe DN15D. Coliziune dintre două autoturisme, la care au intervenit o autospecială ISUJ şi o ambulanţă SAJ.

07:27 Accident rutier în comuna Borleşti pe DJ 156A. Un autoturism a derapat in afara părţii carosabile. A intervenit o autospeciala ISUJ şi ambulanţa SMURD – EPA;

09:50 Accident rutier în comuna Cîndeşti pe DJ 159C. O ambulanţă SMURD – EPA1 a derapat şi a ieşit în afara părţii carosabile intrînd în coliziune cu un autoturism. Au intervenit două autospeciale ISUJ şi ambulanţa SMURD – EPA2;

10:39 Accident rutier în comuna Secuieni pe DC 87. Coliziune dintre două autoturisme. Au intervenit o autospecială ISUJ şi o ambulanţa SAJ”, au comunicat reprezentanţii ISU Neamţ.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.