Publicitate

O ambulanţă care transporta pacienţi pentru dializă a rămas blocată în această dimineaţă, vineri, 11 ianuarie, la ieşirea din localitatea Stejaru. “Ambulanţa BGS blocată la ieşirea din localitatea Stejaru, comuna Ion Creangă. Aceasta se deplasa la Oniceni pentru preluarea unor pacienti pentru dializă. La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autofreză din cadrul Detașamentului de pompieri Roman și un utilaj de la Primăria Ion Creangă”, au comunicat reprezentanţii ISU Neamţ. Reprezentanţii Prefecturii Neamţ au comunicat că sînt mai multe drumuri cu probleme din cauza viscolului. “Vă informăm că în această dimineață, din cauza ninsorii și a viscolului, sînt probleme de circulație pe următoarele sectoare de drum: 1. DJ 157 între Horia și Trifești – drum închis temporar până la ora 12 prin Ordinul de Prefect Nr.10 din 11.01.2019; 2. DJ 207 C Stejaru – Valea Ursului – drum înzăpezit. 3. La Oniceni nu se circulă (DJ 159 este blocat). Se acționează cu două utilaje. 4. Pe fondul avertizării Cod GALBEN de ninsori abundente și viscol s-au impus restricții de circulație pe drumul DN 15D (Circulație restricționată la 3,5 t pe DN 15D, între localitățile Piatra Neamț – Roman, începând cu ora 7.00, din cauza ninsorii abundente și a viscolului). Utilajele de la Drumuri Naționale și Drupo Neamț acționează pentru ca traficul să se poată desfășura în condiții normale, acolo unde sînt probleme”, se precizează într-un comunicat de presă semnat de prefectul de Neamţ, Daniela Soroceanu.

UPDATE 11.55: Autofreza însoțește ambulanţa cu pacienţi, care necesită dializă, pînă în municipiul Roman – sursa ISU Neamţ.

UPDATE 12. 12 În comuna Oniceni, satele Solca și Pustieta intervine Detașamentul de pompieri Roman cu o autospecială complexă de intervenție și o șenilată pentru două persoane care trebuie transportate la dializă în municipiul Roman – sursa ISU Neamţ.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.