Publicitate

Un accident rutier în urma căruia două persoane au rămas încarcerate a avut loc în urmă cu puţin timp pe E 85, în localitatea Teţcani, comuna Gherăieşti. Pompierii care au ajuns la faţa locului şi au început operaţiunile de descarcerare au comunicat că victimele sînt conştiente. “Accident rutier pe E85, pe raza localității Tețcani, comuna Gherăești. La locul evenimentului s-a deplasat de la Detașamentul de pompieri Roman o autospecială de Descarcerare grea, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă şi o ambulanță SMURD de prim ajutor, iar de la SAJ doua ambulante”, au comunicat reprezentanţii ISU Neamţ. Vom reveni.

UPDATE 18.25: În cele două autoturisme implicate în evenimentul rutier se aflau 5 persoane. Dintre acestea două erau încarcerate, iar celelalte trei erau ieșite din mașini. Forțele medicale prezente la eveniment au preluat și transportat la CPU Roman 4 victime, toate conștiente.

UPDATE 18.30: Cele patru victime sunt doi bărbați și două femei cu vîrste cuprinse între 18 și 22 de ani. – sursa ISU neamt

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.