Publicitate

O coliziune între un TIR şi un autoturism, produsă în această dimineaţă, joi, 10 ianuarie, la Oglinzi, s-a soldat cu patru victime, din primele informaţii oferite de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ. “Accident rutier între un TIR şi un autoturism cu 4 victime în sat Oglinzi, comuna Răucești. La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț. La eveniment s-au deplasat trei ambulanțe din cadrul SAJ Neamț. Nu sînt persoane încarcerate”, au comunicat reprezentanţii ISU Neamţ. Vom reveni.

UPDATE 10.40 – “Două victime au fost transportate la spital și celelalte două sînt asistate medical la locul evenimentului urmînd să se decidă dacă vor fi transportate la spital” – sursa ISU Neamţ.

UPDATE 10.44: “A mai fost transportată încă o victimă la spital, iar a patra victimă este în ambulanță și i se acordă primul ajutor, urmînd să fie transportată la spital. Victimele sînt trei femei și un bărbat” – sursa ISU Neamţ.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.