Tineri absolventi consulta listele cu posturi disponibile, inainte de a intra la Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi, organizata de Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti (AMOFM), in Bucuresti, vineri, 25 septembrie 2009.
Publicitate

■ aceasta este oferta de posturi vacante la începutul ultimei decade a lui Brumar ■ cele mai multe recrutări de personal se fac la Roman, iar cele mai puţine ar putea avea loc la Tîrgu Neamţ ■

S-a mai acoperit niţel deficitul de personal din judeţ, iar la începutul ultimei decade a lui Brumar în Neamţ sînt anunţate ca fiind libere un număr de 596 de locuri de muncă. Conform Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Neamţ angajatorii din reşedinţa de judeţ şi comunele limitrofe au nevoie de 226 de noi salariaţi, iar cei de la Roman caută să acopere alte 279 de slujbe vacante. La Tîrgu Neamţ cererea de personal este mai redusă şi ar fi nevoie de 91 de lucrători în mai multe ocupaţii. La Piatra Neamţ sînt mai multe strigări pentru personal cu studii superioare şi se recrutează doi asistenţi manager şi doi ingineri, unul specializat în industrializarea lemnului şi un inginer producţie. Se mai recrutează un inginer căi ferate, drumuri şi poduri şi trei ingineri construcţii civile şi industriale. Pentru cei cu studii medii sînt scoase la mezat 13 posturi pentru vînzători, alte 11 sînt pentru agenţi securitate, mai este nevoie de 9 tîmplari universali, dar şi 20 de necalificaţi. În multe alte ocupaţii sînt mai puţine cereri şi şi-ar putea găsi de lucru pînă spre finele lunii cei care pot presta ca şi electrician întreţinere reparaţii, fochist cazane de apă caldă şi abur de joasă presiune, finisor mobilă, circularist, agricultor precum şi infirmier sau îngrijitor unităţi sanitare. La Roman sînt numai cinci posturi pentru cei cu studii superioare, toate pentru ingineri. Este nevoie de un inginer automatist, un inginer prelucrări metalurgice şi trei ingineri mecanici. În rest, cel mai mult este de lucru în industrie unde este nevoie de 15 confecţioneri – asamblori articole textile, 40 de operatori – confecţioneri industria îmbrăcămintei şi 66 de necalificaţi. Alţi 23 de necalificaţi sînt necesari în construcţii, dar se mai caută şi 11 agenţi de securitate, 10 ambalatori manuali, 15 lucrători depozit, 11 sudori şi 14 vînzători. Cererea integrală de personal din zonă poate fi consultată la sediul ALOFM Roman. La Tîrgu Neamţ nu mai este decît un post pentru licenţiaţi şi de luni bune nu se găseşte un medic veterinar. Se mai caută 10 confecţioneri textile, opt vulcanizatori, sau cîte 7 muncitori necalificaţi, bucătari şi ospătari. Ar mai fi nevoie de agenţi de vînzări, ajutor de bucătar, asistent veterinar, cameriste sau casieri.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.