Publicitate

• fostul ministru al Educatiei a afirmat cã edilulul Romanului ar fi plãtit drumul unor persoane la protestele de la Bucuresti • „Nu înteleg cum si-a permis sã mînjeascã numele meu si al orasului nostru cu astfel de minciuni“, a replicat Lucian Micu •

Primarul Lucian Micu a fost acuzat public de cãtre vicepresedintele PSD, senator Ecaterina Andronescu, cã ar fi sprijinit material deplasarea unor persoane din zonã la mitingul de protes de sîmbãtã seara, 20 ianuarie, din Bucuresti. Fostul ministru al Educatie a acordat un interviu la Digi24, în care spunea cã are informatii care aratã cã unii primari ar fi plãtit transportul protestatarilor în Piata Victoriei. Interesant este cã aceasta nu a oferit nici o dovadã concretã în sustinerea celor afirmate, invocînd doar cã a primit un mesaj de la „cineva“ din Roman.

Pot sã vã transmit si dumneavoastrã ca sã vedeti mesajele care spun cã unii primari – si vã dau exemplu concret mesaj primit de la cineva din Roman – au plãtit drumul, cheltuielile pentru transportul celor care au iesit în stradã. Dacã cineva vrea sã arate cã România este o tarã neguvernabilã, atunci trebuie sã-si asume responsabilitatea pentru acest lucru“, a declarat Ecaterina Andronescu. A mai precizat cã dacã oamenii ies pentru cã sînt nemultumiti este dreptul lor constitutional si trebuie sã fie respectat, dar protestele transmit ideea de instabilitate, ceea ce nu este în beneficiul tãrii. Liderul PSD a mai sustinut cã protestatarii cîntã „Noi suntem români“, însã crede cã „toti avem obligatia sã respectãm imaginea tãrii“ si „sã nu dãm senzatia cã sîntem o tarã neguvernabilã. În nici un caz nu este o imagine pozitivã la adresa României si cred cã de aceastã imagine, dacã ea se transformã într-un mesaj de instabilitate, toatã lumea are de pierdut“. Primarul Lucian Micu nu a întîrziat sã rãspundã, exprimîndu-se în termeni destul de duri. „De-a lungul anilor, am fost martor la multe episoade în care adevãrul a fost acoperit de minciuni si îmi pare rãu sã observ cã mai existã politicieni care chiar nu mai au nici un scrupul. Dimineatã, un cetãtean mi-a spus cã fostul ministru Ecaterina Teodorescu, cunoscutã ca ministrul Abramburica, si-a permis sã mã acuze public, fãrã nici o dovadã, cã am plãtit persoane sã protesteze la Bucuresti împotriva Legilor justitiei. Nu înteleg cum aceastã femeie si-a permis sã mînjeascã numele meu si al orasului nostru cu astfel de minciuni sfruntate. Dreptul de a protesta este al oamenilor. La Roman nu a protestat nimeni sîmbãtã searã, dar dacã au fost romascani care s-au dus la Bucuresti pentru a-si manifesta nemultumirea fatã de guvernarea PSD – nu a fost nici datoritã mie, ci din cauzã cã în politicã mai existã personaje mizerabile. Dragi romascani, sã nu plecati niciodatã capul în fata celor care vor sã vã jigneascã si sã arunce cu noroi asupra orasului nostru! Am încredere cã cei de la Digi24 vor demonta minciunile vicepresedintelui PSD“, a precizat primarul.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.