Contactează-ne

Actualitate

Minifotbaliştii veterani, turneu la Piatra Neamţ

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ primele trei clasate la întrecerea de la Baza Sportivă Adridan şi Baza Sportivă Offside vor primi biletele pentru EMF Senior’s Cup 2018, din Slovenia

Ediţia a II-a a Campionatului Naţional de Old Boys, întrecere destinată jucătorilor de peste 38 de ani, va avea loc la Piatra Neamţ, în a doua jumătate a acestei luni. Spaţiul de desfăşurare va fi acelaşi unde a avut loc şi Campionatul Naţional al Firmelor şi Instituţiilor din 2017, adică Baza Sportivă Adridan şi Baza Sportivă Offside. Echipa Old Boys Piatra Neamţ este campioana ediţiei inaugurale a Campionatului Naţional de Old Boys, desfăşurată anul trecut, la Iaşi. Un comunicat recent al Federaţiei de Minifotbal din România (FMR) a anunţat amănuntele legate de întrecerea de anul acesta – Campionatul National Old Boys 2018. Ulterior, în Slovenia va avea loc EMF Senior’s Cup 2018. „În vederea desfăşurării Campionatului Naţional Old Boys, vă comunicăm următoarele: data de desfăşurare a competiţiei: 24-26 august 2018; locul: Piatra Neamţ, Baza Sportivă Adridan şi Baza Sportivă Offside; data limită pentru înscrierea echipei/echipelor participante: 15 august 2018 (pe adresa de email: fmrcompetitii@gmail.com), respectiv data limită de transmitere a tabelul nominal cu jucătorii din cadrul lotului echipei/echipelor participante este 15 august 2018. Tabelul trebuie să fie vizat de organizatorul campionatului de unde provine echipa respectivă. Lotul poate fi format şi dintr-o selecţionată a campionatului local. Taxa de participare va fi de 600 lei/echipă. Aceasta va fi achitată în contul Federaţiei de Minifotbal de către organizatorul local, pînă la 15 august 2018. În ceea ce priveşte cazarea şi masa echipele participante pot beneficia de cazare cu trei mese incluse / zi între 100 şi 120 lei / persoană sau pot solicita şi alte oferte de la Lucian Cozma. Şedinţa tehnică şi tragerea la sorţi vor avea loc pe 23 august, la ora 20, la Sala de conferinţe de la Stadionul Ceahlăul“, a anunţat FMR. S-a mai comunicat faptul că acordarea licenţei de participare la EMF Senior’s Cup 2018, Terme Catez, Slovenia din perioada 5-9 septembrie se va acorda după următoarele criterii: licenţa 1 – Campioana Naţională Old Boys 2018; licenţa 2 – locul 2, Campionatul Naţional Old Boys 2018, locul II, licenţa 3 – locul III, Campionatul Naţional Old Boys 2018, respectiv licenţa 4 – altor echipe care respectă şi/sau se încadrează în cerinţele stabilite. Pentru a primi drept de joc la competiţia naţională, delegaţii echipelor vor prezenta tabel nominal cu jucătorii echipei participante, vizat de comisia de organizare locală; jucătorii au obligaţia de a avea asupra lor un act de identitate valabil, cu poză (CI, paşaport, permis de conducere), în vederea verificării identităţii acestora, înainte de desfăşurarea jocurilor şi adeverinţă medicală individuală, emisă în anul 2018, prin care să reiasă că jucătorul este apt pentru efort fizic, sport, etc.

Citește știrea
Advertisement
loading...
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Neamţ: Scandalagiu “cu repetiţie, reţinut pentru încălcarea ordinului de protecţie

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ ulterior a fost dispusă plasarea sub control judiciar

Polițiștii nemţeni au identificat și reținut recent un bărbat în vîrstă de 60 de ani, din Vânători Neamț, sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea hotărîrii judecătorești. Bărbatul avea emis pe numele său un ordin de protecţie, fiind obligat să păstreze o distanţă de minim 5 metri faţă de soţia sa, dar l-a înălcat. El mai este cercetat în alte trei cauze penale. “La data de 16 iulie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Tîrgu Neamț au fost sesizați de către o femeie de 52 de ani, din localitatea Vânători Neamț, despre faptul că soțul său a încălcat ordinul de protecție. Din investigațiile efectuate a reieșit că, în zilele de 10, 12, respectiv 15 iulie, soțul său, în vîrstă de 60 de ani, din Vânători Neamț, a încălcat ordinul de protecție, a lovit cu pumnii în geamul locuinței, adresîndu-i cuvinte jignitoare. Polițiștii au stabilit faptul că, la data de 12 aprilie, Judecătoria Tîrgu Neamț a emis un ordin de protecție față de acesta, pentru o perioadă de 6 luni, prin care era obligat să păstreze o distanță de minim 5 metri față de soția sa. Din extinderea cercetărilor a reieșit că bărbatul este cercetat în alte trei cauze penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea hotărârii judecătorești, lovire sau alte violențe și amenințare. În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț. La data de 17 iulie a.c., față de cel în cauză, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț a dispus plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile. Reiterăm faptul că în conformitate cu art. 23 din Legea nr. 217/2003 „persoana a cărei viaţă, integritate fizică sau psihică ori libertate este pusă în pericol printr-un act de violenţă din partea unui membru al familiei poate solicita instanţei ca, în scopul înlăturării stării de pericol, să emită un ordin de protecţie, prin care să se dispună, cu caracter provizoriu, una sau mai multe dintre măsurile, obligaţiile sau interdicţiile indicate expres de lege”, se precizează în comunicatul de presă al IPJ Neamţ.

Citește știrea

Actualitate

Piatra Neamţ: Primarul Chitic, vizită de lucru pe străzile în reparaţie

Știre publicată în urmă cu

în data de

Primarul municipiului Piatra Neamţ, Dragoş Chitic, a realizat, joi, 18 iulie, o vizită de lucru pe străzile din oraş aflate în reparaţie. El a declarat că a fost stabilit şi calendarul lucrărilor ce vor fi efectuate în săptămînile viitoare. Coincidenţă sau nu, tot joi ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, a făcut o vizită de lucru pe drumurile aflate în reparaţie din judeţ. “Continuăm lucrările edilitare de sezon din programul stabilit pentru acest an. Astăzi (joi, 18 iulie n.r.) am punctat pe teren, împreună cu directorul societăţii Publiserv stadiul realizării lucrărilor programate pentru această perioadă şi am stabilit calendarul pentru săptămînile următoare. Se lucrează în această perioadă la: reparaţia capitală a străzilor Siliştei, Vînătorului , Eroilor şi Vasile Cîrlova, reparaţii punctuale cu asfalt pe străzile afectate în toate cartierele oraşului, finalizarea amenajării sensului giratoriu de la gară, reparaţia trotuarelor de pe B-dul Decebal, B-dul Traian şi strada Cuejdi, refacerea marcajelor rutiere şi întreţinerea spaţiilor de joacă şi a mobilierului stradal. O echipă specializată desfăşoară lucrări de întreţinere a canalizării pluviale şi a rigolelor de scurgere a apei pentru evitarea problemelor în cazul ploilor abundente”, a declarat Dragoş Chitic.

Citește știrea

Actualitate

Ministrul “Abramburica”, satiră pe ritm de hip-hop

Știre publicată în urmă cu

în data de

“Orice evaluare evaluează pe subiectele pe care examenul le presupune, în evaluarea respectivă” – fraza rostită de ministrul Educației într-o emisiune la TVR 1, în contextul Bacalaureatului, a devenit refrenul melodiei “Iluzii pierdute”, realizată numai cu și de către elevi de clasele a XI-a și a XII-a, de proaspăt absolvenți de liceu și de către profesorul lor de științe sociale, de la un liceu din Tîrgu Frumos.

Citește știrea

Trending