Contactează-ne

Actualitate

Mihai Mihuţ vrea la Olimpiada de la Tokyo

Știre publicată în urmă cu

în data de

Mihai Mihuţ se află în plin program de pregătire cu lotul naţional de lupte. Pietreanul, fost sportiv al CS Ceahlăul Piatra Neamţ, are visuri importante, şi-a impus obiective îndrăzneţe, iar pentru a reuşi ştie că are nevoie de sprijin. Moralul său este la cote ridicate ştiind că munca sa îi poate aduce rezultate frumoase, dar mai ales pentru că familia îi este baza pe care se sprijină cînd simte că îi este greu. Mihai Mihuţ a fost acasă pentru cîteva zile a oferit un interviu postat pe pagina csceahlaul.ro, după ce în 2019 a participat la Campionatul European de seniori, întrecere organizată la Bucureşti.

CS Ceahlăul: Ce se anunţă pentru 2019 de aici înainte? Mihai Mihuţ: Ne pregătim de Jocurile Europei, care vor fi la Minsk. Apoi va fi Campionatul Mondial, care este criteriu de calificare la Jocurile Olimpice din 2020, de la Tokyo, unde sper să obţin calificarea.

CS Ceahlăul: Ce rezultat trebuie să reuşeşti la mondialul de seniori ca să îţi asiguri calificarea la Olimpiadă? Mihai Mihuţ: Pentru a ajunge la Jocurile Olimpice trebuie să fii în primii cinci la Campionatul Mondial. Nu trebuie neapărat medalie, dar consider că va fi cel mai tare turneu la Campionatul Mondial. Aşa se anunţă concursul din septembrie în Kazahstan.

CS Ceahlăul: În afara acestui mondial, ce altă şansă ai să ajungi la Olimpiada din 2020? Mihai Mihuţ: Vor mai fi două turnee de calificare în Europa şi unul la nivel mondial. Sper să nu fie nevoie să concurez la ele.

CS Ceahlăul: Ramîne calificarea la Tokyo principalul obiectiv al anului 2019? Mihai Mihuţ: Îmi doresc în acest an cîştigarea unei medalii la Campionatul Mondial şi calificarea la Jocurile Olimpice. Asta după ce în 2019 am ratat o medalie la Campionatul European. Am pierdut pe greşeala mea, dar cred că aceste greşeli au apărut din cauza presiunii din jurul meu.

CS Ceahlăul: Cum a fost acasă după … cît timp? Mihai Mihuţ: … după trei luni. Am fost acasă, lîngă familie, lîngă prieteni şi mă simt foarte bine. M-am relaxat, iar după scurta vacanţă am revenit la antrenamente. Este cantonament la Cîmpulung Muscel şi vom pleca la încă un stagiu în străinătate.

CS Ceahlăul: Deci te-ai încărcat psihic atît cît ai stat acasă… Mihai Mihuţ: Daaa, acasă este cel mai bine. Familia este bine, copilul meu este … o minune greu de descris în cuvinte. Aveam programată refacere cu ceilalţi colegi ai mei de la lot, dar am preferat să vin acasă. Am vrut aşa, fiindcă mi-a fost dor de toţi ai mei şi consider că am făcut alegerea perfectă. Plus că mi-am respectat programul de menţinere pentru a nu mă întoarce la lot cu plus de greutate.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Surse: Candidatura lui Micu, respinsă

Știre publicată în urmă cu

în data de


Informaţie pe surse: candidatura lui Lucian Micu a fost respinsă de biroul electoral de circumscripţie, vineri, 14 august.

Hotărârea nu a fost încă redactată. Decizia poate fi oricum atacată. Lucian Micu, fostul primar de Roman şi actual candidat “de stânga”, plecat de la PNL şi lansat în candidatură de şeful PSD Neamţ, Ionel Arsene, pare a avea probleme cu candidatura după ce şi pe site-ul ANI a apărut zilele trecute informaţia că are “interdicţie” pe trei ani.

“Povestea” candidaturii lui Micu aici: http://monitorulneamt.ro/ani-zice-ca-micu-are-interdictie-trei-ani/. Rămâne de văzut care va fi decizia finală în cazul candidaturii fostului primar de Roman, declarat incompatibil prin decizie definitivă de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Vom reveni.

UPDATE: Redactarea şi ulterior publicarea hotărârii biroului electoral privind candidatura lui Lucian Micu pentru funcţia de primar de Roman rămâne… pe mâine, sâmbătă, 15 august. Motivul? S-a terminat programul biroului. Aşteptăm cu interes hotărârea, în continuare informaţia pe surse este că a fost respinsă/invalidată candidatura, şi de asemenea soluţionarea unei contestaţii previzibile.

Citește știrea

Actualitate

Neamţ: Accidente produse la interval de câteva minute, cinci victime

Știre publicată în urmă cu

în data de

Cinci victime este bilanţul nedorit înregistrat în urma a două accidente rutiere produse vineri, 14 august, la interval de doar câteva minute unul faţă de celălalt. Primul accident s-a produs la Bodeşti şi a fost vorba de o coliziune între două autoturisme şi soldată cu trei victime transportate la spital.

“Ca urmare a unui apel la 112, din jurul orei 13:05, pompierii pietreni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe raza comunei Bodești. Pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț au intervenit cu o autospecială pentru stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM.

În urma accidentului rutier produs între două autoturisme au rezultat trei victime.

Pompierii au intervenit cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare și au scos dintr-un autoturism trei victime, conștiente.

Echipajul SMURD a preluat și transportat la spital un barbat de 63 de ani, cu multiple traumatisme.

Conducătorul auto și un pasager au fost preluați și transportați la spital de catre echipaje de la SAJ.

Militarii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și vor sabla căile rutiere”, au transmis reprezentanţii ISU Neamţ.

Al doilea accident a avut loc la Săbăoani, fiind vorba tot despre o coliziune între două autoturisme, din care unul s-a răsturnat. Două persoane au fost transportate la spital

“Ca urmare a unui apel la 112, din jurul orei 13:08, pompierii romașcani au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe raza comunei Săbăoani. Pompierii din cadrul Detașamentului Roman au intervenit cu o autospecială pentru stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM.

În urma accidentului rutier produs între două autoturisme un autoturism s-a răsturnat, rezultând două victime, conștiente.

Echipajul SMURD a preluat și transportat la spital un bărbat de 41 de ani. Un echipaj de la SAJ a preluat o victimă și a transportat-o la spital.

Militarii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și vor sabla căile rutiere”, au mai transmis reprezentanţii ISU Neamţ.

Citește știrea

Actualitate

Neamţ: Două accidente cu victime, la interval de câteva minute

Știre publicată în urmă cu

în data de

Salvatorii nemţeni intervin în aceste momente, vineri, 14 august, la două accidente rutiere, soldate cu victime, produse la interval de doar câteva minute. În cazul primului accident pentru care s-a dat alarma la ISU Neamţ este vorba despre o persoană încarcerată, accidentul producându-se în satul Bodeşti. Al doilea accident, de asemenea soldat cu victime, s-a produs în localitatea Traian.

 

Vom reveni.

Citește știrea

Trending