Publicitate

- junioarele de la secţia CA Roman vor merge la Cîmpulung Muscel, pentru primul turneu de verificare şi calificare la Campionatului Naţional - miza întrecerii este finala din iunie -

Luptătoarele de la Clubul Atletic Roman, după ce au revenit săptămîna trecută din cantonamentul de o săptămînă de la Piatra Neamţ, au reluat antrenamentele în sală pentru a pregăti prima competiţie majoră din 2018. În perioada 1-4 martie, la Cîmpulung Muscel, va avea loc etapa l a Campionatului Naţional, rezervat juniorilor, turneu de verificare şi calificare la etapa finală a competiţiei interne. Printre luptătoare junioare de la CA Roman mobilizate în vederea deplasării se numără Gabriela Gorgos, la categoria 44 de kilograme, Veronica Dorcu, la 48 de kilograme şi Denisa Bologel, categoria 59 de kilograme. De remarcat ar fi faptul că primele două sportive sînt încă la cadete, doar Denisa Bologel fiind junioară l. În funcţie de selecţia pe care o vor face tehnicienii Dumitru Artene şi Mihaela Obreja, vor fi şi alte luptătoare în lot. Romaşcancele se vor duela cu sportive din Botoşani, Braşov, Buzău, Vaslui, Bucureşti, Timişoara, Craiova, Jimbolia, Tîrgovişte şi Mangalia şi au şanse reale de a se califica la faza finală a campionatului, care va avea loc în luna iunie, în perioada 14-17, tot la Cîmpulung Muscel. Tehnicianul Dumitru Artene este optimist că, din toate junioarele care le are, cel puţin cinci-şase vor obţine punctele calificării pentru ultimul act al campionatului, atunci cînd va fi lupta pentru medaliile naţionale.

Această etapă de la Cîmpulung Muscel este importantă pentru noi, deoarece este un turneu de verificare şi de calificare, la faza finală a Campionatul Naţional, care va avea loc în iunie. Aş dori ca toate junioarele să adune cît mai multe puncte şi să acceadă la turneul final. Gabriela Gorgos nu prea este în categorie, iar Veronica Dorcu are ceva probleme medicale. Amîndouă sînt cadete, doar Denisa Bologel este junioară l. De la ele ar fi speranţe la rezultate. Încă nu ştim exact cît de puternică ne va fi concurenţa, deoarece este prima etapă a anului la junioare, dar avem o tactică bine pusă la punct. Sper să reuşească, toate, să treacă peste emoţii şi să arate că sînt o generaţie valoroasă, în perspectivă. Romanul este recunoscut pentru rezultatele bune în domeniul luptelor libere şi vrem să ne menţinem acest prestigiu“, a precizat antrenorul Dumitru Artene.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.