Contactează-ne

Actualitate

La Troleibuzul, administratorul revocat acuză „principii mafiote“

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ AGA a decis înlocuirea lui Jănel Iosub cu Florentina Moise ■ „Administraţia locală funcţionează pe principii mafiote şi nimeni nu este interesat de soarta banilor publici“, acuză Jănel Iosub ■

Adunarea Generală a Acţionarilor de la Troleibuzul, firmă la care Consiliul Judeţean Neamţ e unic acţionar, a decis, în şedinţa din 26 iulie, revocarea lui Jănel Iosub şi înlocuirea sa cu Florentina Moise. Decizia probabil că nu surprinde pe nimeni, însă în continuare rămîn semne de întrebare privind motivele ei. Cel „mazilit“, reproşîndu-i-se în principal un limbaj trivial, absenţe la şedinţele AGA şi neimplicare în activitatea societăţii, acuză în continuare că a fost „executat“ la comandă politică şi pentru că ar fi deranjat nişte persoane cînd a cerut documente privind activitatea societăţii. De asemenea, accentuează faptul că a trimis o plîngere la DIICOT şi că va urma o anchetă. „Am înţeles că am fost revocat din funcţia de membru al Consiliului de Administraţie pe aceleaşi motive penibile care v-au fost aduse la cunoştinţă. Trecînd peste aceste inepţii, nu putem trece cu vederea faptul că membrii PSD cu funcţii primite de la partid execută orbeşte ordinele lui Arsene Ionel. Nu am dorit să particip la şedinţa cu pricina deoarece nu-mi place ţigăneala şi era clar că voi fi «executat». Era o chestiune de timp şi ştiam că acesta va fi rezultatul. Problema cea mai stridentă este următoarea: ce au de ascuns dacă totul este roz la acea societate? De ce i-a deranjat aşa tare că subsemnatul a solicitat date economice, costuri, cheltuieli etc?! De ce transparenţa administrativă, acolo unde se lucrează numai cu fonduri publice, este umbrită de interese meschine şi bine ticluite? Pe această cale solicit oficial ca experţii Curţii de Conturi a judeţului Neamţ să verifice cu mare atenţie ceea ce se întîmplă acolo. Asta dacă nu cumva s-a politizat totul în România. În rest pot să vă confirm oficial că am vorbit la DIICOT, structura centrală, iar plîngerea subsemnatului a fost repartizată unui procuror DIICOT care se va ocupa de această speţă. Vă voi prezenta documente oficiale care îmi susţin demersurile şi arată în clar faptul că administraţia locală funcţionează pe principii mafiote şi nimeni nu este interesat de soarta banilor publici. Consider că mi- am îndeplinit atribuţiile de membru neexecutiv şi nu am dat dovadă de nevolnicie şi nici nu voi fi vreodată sluga nimănui, indiferent cum se numeşte acea persoană şi ce putere are în spectrul politic. Decizia de revocare a subsemnatului şi de înlocuire este semnată în calitate de preşedinte de şedinţă a Adunării Generale a Acţionarilor de incompatibilul Dan Vasile Constantin. Am să vorbesc cu avocatul meu să văd dacă avea dreptul să semneze o persoană declarată definitiv incompatibilă“, a declarat Jănel Iosub.

Citește știrea
Advertisement
loading...
Un comentariu

Un comentariu

  1. IONEL PRISECARUta ACATRINEI

    27 iulie 2018 at 6:00 PM

    La cate evacuari a facut cu cotoi si rogojan XXXXX,iaca ti a venit randu mai scolex vestejit……

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

UPDATE FOTO: Neamţ: Accident cu victimă, coliziune între un autoturism şi un cimentruc

Știre publicată în urmă cu

în data de

Un accident rutier soldat cu o victimă a avut loc marţi, 23 iulie, în jurul orei 14.30, în localitatea Gîrcina pe DN 15 C. Din primele informaţii oferite de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, este vorba de o coliziune între un autoturism şi un cimentruc.

Vom reveni.

Citește știrea

Actualitate

Neamţ: Tîlhar calificat, prins de “mascaţi”

Știre publicată în urmă cu

în data de

Un tînăr în vîrstă de 20 de ani, din judeţul Iaşi, condamnat de magistraţii pietreni la închisoare pentru tîlhărie calificată, a fost prins recent de poliţişti. La operaţiunea de capturare au participat şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Neamţ. Tînărul, care primise o pedeapsă de doi ani şi şase luni de închisoare, a fost prins pe 22 iulie şi a fost dus şi încarcerat la Penitenciarul Bacău. Cît priveşte fapta pentru care a primit pedeapsa, conform informaţiilor oferite de poliţişti, pe 17 martie acesta a sustras prin violenţă un portofel şi un telefon mobil. Victima tîlhăriei a necesitat 15-18 zile de îngrijiri medicale.

Citește știrea

Actualitate

Neamţ: “Sezonul” amenzilor pentru trufe continuă

Știre publicată în urmă cu

în data de

Trei tineri, cu vîrste cuprinse între 16 şi 18 ani, care recoltau trufe fără autorizaţie, folosind şi cinci cîini de rasă dresaţi în acest scop, au fost prinşi şi amendaţi de poliţiştii nemţeni. Oamenii legii i-au depistat pe cei trei pe 23 iulie, într-o pădure din localitatea Sagna. Asupra lor poliţiştii au găsit un kilogram şi jumătate de trufe negre, pe care le-au confiscat şi le-au predat silvicultorilor. Pentru fapta lor, “culegătorii” au fost amendaţi cu 4.000 de lei, conform prevederilor Legii 171/2010R. ”Aducem în atenţie opiniei publice prevederile art. 17, lit. c, din Legea nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, conform căreia constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 2.000 pînă la 5.000 recoltarea din fondul forestier naţional a produselor nelemnoase specifice (trufe), fără acordul proprietarului şi/sau a ocolului silvic care asigură administrarea pădurii. Totodată, în conformitate cu art. 58, alin. (5), din Legea 46/2008R recoltarea şi/sau achiziţionarea produselor nelemnoase specifice fondului forestier naţional se fac/se face pe baza autorizaţiilor emise de ocolul silvic care asigură administrarea sau serviciile silvice, conform instrucţiunilor aprobate prin ordin al autorităţii publice centrale care răspunde de silvicultura, precum şi pe baza autorizaţiei de recoltare/achiziţionare emise de autoritatea competentă pentru protecţia mediului. În cazul fondului forestier, care nu se afla în administrarea unui ocol silvic, autorizaţiile prevăzute la alin. (5) se vor emite doar în baza acordului scris al proprietarului fondului forestier”, au comunicat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ.

Citește știrea

Trending