Contactează-ne

Actualitate

Junii pietreni, primele meciuri acasă, la Elită

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ echipele de juniori A şi B ale CSM Ceahlăul evoluează duminică, pe terenul sintetic împotriva formaţiilor Sport Team Bucureşti şi FC Voluntari

După un start cu înfrîngeri în deplasare la cele două grupe de vîrstă (sub 19 şi sub 17 ani), echipele de junori A şi B ale grupării CSM Ceahlăul calificate în Liga Elitelor vor să se redreseze în faţa propriilor suporteri. În etapa a II-a, programată duminică, 7 octombrie, primii care vor intra pe terenul sintetic, de la ora 12.00, vor fi juniorii A (Under 19) care vor primi replica celor de la Sport Team Bucureşti. Galben negrii vin după o înfrîngere drastică (1-6) la Petrosport Ploieşti, dar nici oaspeţii nu au debutat fericit în competiţie, pierzînd pe teren propriu cu 0-1 în faţa celor de la Juniorul Vaslui. De la ora 14.00, pe acelaşi teren cu suprafaţă sintetică de la stadionul din Piatra Neamţ, vor evolua echipele de juniori B (Under 17) ale CSM Ceahlăul şi FC Voluntari. Pietrenii vin după o înfrîngere cu 1-3 la Concordia Chiajna, în timp ce ilfovenii au remizat fără goluri în debutul competiţiei, pe teren propriu cu ACSM Politehnica Iaşi. „O parte dintre jucătorii noştri au mai fost la acest nivel, dar pentru cei mai mulţi e o premieră şi chiar s-a văzut acest lucru în prima etapă, cînd am pierdut în deplasare. Am început foarte greu, dar trebuie să depăşim momentul şi să-i aducem pe jucători la un nivel maxim ca să venim şi cu rezultate pozitive. Ştim că cei de la Voluntari sînt o echipă foarte bine organizată, iar Sport Team Bucureşti a fost şi anul trecut în Liga Elitelor. Ca obiectiv general vrem să rulăm jucătorii la un nivel crescut al competiţiei pentru a face pasul la echipa mare“, a declarat Valentin Avădanei, antrenorul celor două grupe ale CSM Ceahlăul care evoluează la Liga Elitelor. Tehnicianul echipei de seniori, Gabriel Rădulescu a precizat că şi în această rundă va da posibilitatea jucătorilor tineri care se antrenează cu lotul mare, să evolueze în meciurile de la Elită. Etapa trecută, la echipa de juniori A au jucat atacantul Coteţ şi mijlocaşul Sîrbie, iar acum li s-ar putea alătura şi Agache. „De la cele două grupe aşteptăm să joace mai bine, pentru că evoluează acasă, să joace tare şi cu încredere. Eu zic dacă vor aborda meciurile aşa, vor veni şi rezultatele pozitive. O parte dintre juniori s-au antrenat cu echipa mare. Am văzut la începutul săptămînii că nu erau chiar aşa în regulă din punct de vedere emoţional, dar i-am motivat împreună cu domnul antrenor Avădanei. Pur şi simplu au început mai greu, dar trebuie să fie conştienţi că Liga Elitelor înseamnă altceva faţă de Campionatul Naţional prelimiar. Sînt cîţiva juniori de mare perspectivă pe care ne bazăm. Eu sînt optimist, au toată susţinerea mea şi eu sper din toată inima să cîştige“, a declarat profesorul Gabriel Rădulescu, cel care s-a ocupat în ultimii ani de jucătorii care formează cele două formaţii ale CSM Ceahlăul participante în Liga Elitelor.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Neamţ: Un tânăr de 16 ani s-a spânzurat

Știre publicată în urmă cu

în data de

Un tânăr de 16 ani s-a spânzurat, joi, 22 octombrie, la Farcaşa. Conform informaţiilor oferite de reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ, echipajul solicitat la locul tragediei a găsit tânărul în stop cardio-respirator, fără indicaţie de resuscitare cardiopulmonară.

Citește știrea

Actualitate

ATENȚIE: Restricționări ale circulaţiei rutiere în municipiul Piatra-Neamț în perioada următoare

Știre publicată în urmă cu

în data de

Autor

În urma solicitării făcute de SC Drupo Neamț SA pentru a putea desfăşura lucrări pentru dezafectarea rețelei electrice aeriene fir contact troleibuze, se va restricționa circulaţia vehiculelor în perioada 23.10.2020 – 18.12.2020 , în intervalul orar 18:00 – 06:00, alternativ pe tronsoane, pe următoarele străzi: Bd. G-ral. N. Dăscălescu, Bd.Traian, Str. Orhei, Str. Mihai Viteazu, Str.Dărmănești, Str.1 Decembrie 1918, Bd. Decebal, Piața M. Kogălniceanu, Bd. Republicii Str. Petru Movilă, Str. Bistriței, Bd. 9 Mai și Piața Gării.

Asigurarea semnalizării rutiere se va face de SC Drupo Neamț SA, iar urmărirea restricționării circulaţiei se face de Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra-Neamţ şi Poliţia Locală.

Citește știrea

Actualitate

Spitalul de la Leţcani, o “ruină” de peste 13 milioane de euro?

Știre publicată în urmă cu

în data de

Autor

Altă ştire tristă: “Zeci de persoane confirmate cu virusul SARS- COV-2 și internate în spitalul mobil de la Lețcani îndură frigul în interiorul containerelor medicale. În cursul zilei de 20 octombrie 2020, în containere s-a înregistrat o temperatură de numai 13 grade Celsius și bolnavii au tremurat de frig. Maricel Popa, fostul președinte al Consiliului Județean Iași, a achiziționat un spital din bani publici cu mari probleme: stațiile de oxigen nu funcționează, instalațiile de climatizare scot un zgomot asurzitor, iar echipamentele par a fi la mâna a doua”. Sursa: www.bzi.ro

Aşadar, după amânări şi amânări, după festivisme greţoase şi mincinoase făcute doar pentru voturi, după cheltuirea a 3,3 milioane de euro din banii nemţenilor, cu ce ne-am ales: cu un spital cu multe probleme, în care amărâţii internaţi cu COVID-19 tremură de frig la orice pană de curent.

Cât despre Secţia ATI, aia extrem de importantă, acolo unde s-ar fi putut salva vieţi ale pacienţilor cu forme grave, lucrurile stau aşa din informaţiile apărute în spaţiul public: ni s-au promis şi am plătit pentru peste 100 de paturi, DSP a avizat 48 de paturi, dar s-a ajuns la doar 24 de paturi pentru că nu funcţionează staţiile de oxigen.

De ce nu funcţionează? Pentru că nu s-a ocupat nimeni de întreţinerea lor în stare de funcţionare. Normal, toţi erau ocupaţi să taie panglici, să se pozeze din toate poziţiile şi să se milogească după voturi.

Penibil? Nu. Normal. De ce normal? Pentru că asta merităm. Lipsa noastră de reacţie ce ne caracterizează încă din anii de dinainte de pandemie, lipsa de coloană vertebrală şi lipsa curajului de a lua atitudine, faptul că am ridicat pupatul în fund al şefilor politici la rang de artă naţională ne-au dat şi ne dau clasa politică pe care o merităm: una plină de lepre şi de ciumaţi, de toate culorile, care ne cheltuie banul public pe spitale în care nu merg staţiile de oxigen, instalaţia de climatizare te asurzeşte când merge şi te transformă în stană de piatră când nu merge. Asta am votat, asta avem şi acum putem muri mulţumiţi că e doar din vina noastră.

Ştiţi ce e şi mai ironic? Că tot din banii noştri şi-au plătit politicienii pozele făcute triumfalist în faţa unui spital care a costat milioane de euro, dar se dovedeşte a fi, iată, o ruină. Am plătit tot, de la cap la coadă, şi apoi i-am şi votat.

Pe final, întreb şi eu public pe “ai mei” politicieni din Neamţ: în “frigiderul” de la Leţcani, la ora aceasta, e vreun nemţean internat? Că 3,3 milioane de euro au dat nemţenii.

Citește știrea

Trending