Info

Cine sîntem Monitorul de Neamț și Roman s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti cu experienţă de a oferi conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor de piaţă, către clienţi media şi corporate. Misiunea noastră este de a deveni lider media pe județul Neamț.

CONŢINUT Prin conţinutul furnizat atât pe tipar, cât și online, principiile noastre de bază sînt: încrederea, acurateţea, obiectivitatea și exhaustivitatea.

Conţinutul cotidianului Monitorul de Neamț și Roman respectă regulile unei agenţii de presă, dar pune un accent mare pe relevanţă. De exemplu, în ştiri introducem elemente legate de consecinţele unei decizii/acţiuni, vom încerca să desluşim raţiunile pentru care o declaraţie are caracter special şi este relevantă într-un anumit context. Monitorul de Neamț și Roman va distribui cu preponderenţă ştiri (atât pe tipar, cât și online), însă va aborda şi celelalte genuri jurnalistice, cum ar fi reportajul, documentarul, analiza, interviul, etc., cu scopul de a oferi o perspectivă completă asupra evenimentelor.

ECHIPA Unul dintre principalele obiective ale Monitorului de Neamț și Roman este să avem cea mai bună echipă de jurnalişti de presa locală, județeană, bazată pe nucleul de bază de ziarişti cu mare experienţă. Jurnaliştii sînt susţinuţi de o echipă de management, dezvoltare, marketing şi vânzări, formată din specialişti.

PARTENERIAT Monitorul de Neamț și Roman îşi propune să fie partener cu clienţii săi şi să ţină cont de cerinţele acestora.