Contactează-ne

Actualitate

În Liga 5, „tunarii“ au demolat liderul

Știe publicată cu

în data de

■ Arsenal Văleni a învins cu 5-2 pe Bravo Bodeşti ■ liderul este la a doua înfrîngere din 20 de jocuri ■ miercuri, 9 mai, vor avea loc meciurile din sferturile Cupei României, faza judeţeană ■

Echipa de fotbal Arsenal Văleni a reuşit să relanseze oarecum campionatului Ligii 5 Neamţ, în urma prestaţiei de duminică, 6 mai, cînd a învins liderul la zi, pe fondul unui meci reuşit pe teren propriu. Arsenal Văleni – Bravo Bodeşti s-a terminat 5-2 (2-0), partida disputîndu-se de la ora 11. În aceeaşi etapă, Voinţa Dochia a fost îngenuncheată de către Siretul Doljeşti, 2-3 (0-0), iar Vulturul Costişa a reuşit unul dintre cele mai mari scoruri ale etapei, 8-0 (2- 0), în faţa celor de la Stejarul Ţibucani. Flacăra Brusturi a stat, în vreme ce Voinţa Bozieni a remizat acasă, 1-1 (0-0), cu Pinii Tarcău. Moldova II Cordun a încasat încă o mamă de bătaie, fiind surclasată cu 0-8 în propriul fief (0-2), de către Energia Pîngăraţi. Ozana Timişeşti nu a avut mari emoţii şi a trecut cu 5 -1 (2-0), în propriul fief, de Stejarul Stăniţa, scorul etapei de la finele săptămînii trecute fiind reuşit de căre Voinţa Valea Ursului, formaţie care a trecut la pas de Viitorul Podoleni, scor 9-1 (4-1). De precizat faptul că, zilele trecute, a avut loc şi tragerea la sorţi a fazei a III-a din Cupa României Timişoreana (sferturi de finală), meciuri programate pentru ziua de miercuri, 9 mai. Capul de afiş al acestei runde va fi jocul de la Cordun, unde gazdele de la Moldova vor primi vizita liderului Ligii IV, CSM Ceahlăul. Tinerii pietreni vor veni la Cordun după ce au zdrobit, în faza anterioară a întrecerii, pe Arsenal Văleni, scor 19-0 (9-0), iar în etapa de duminică (prima a turneului play-off), au învins detaşat, cu 5-0 pe Victoria Horia. Voinţa Ion Creangă va avea derby local cu Victoria Horia, în vreme ce Energia Pîngăraţi (Liga 5) va disputa pe propriul teren un meci în compania celor de la Cimentul Bicaz. Într-un alt meci al sferturilor, Ozana Timişeşti (Liga 5) va evolua în compania vecinilor de la Speranţa Răuceşti, echipă de Liga 4 care a ratat la mustaţă turneul play-off. Cele patru partide vor începe de la ora 18.00 şi vor avea prelungiri dacă scorul va fi egal după 90 de minute. Dacă va fi remiză şi după 120 de minute se va trece la executarea loviturilor de departajare.

Citește știrea
Advertisement
loading...
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Leii de la BJJ Piatra Neamţ, noi medalii internaţionale

Știe publicată cu

în data de

Autor

Luptătorii de la Lions BJJ Piatra Neamţ şi-au confirmat din nou clasa, sîmbătă, 22 iunie. Aceştia s-au întors cu două medalii de la competiţia internaţională Abu Dhabi International Jiu Jitsu Championship, care a avut loc la Galaţi. Au participat sportivi din 14 ţări, iar concursul s-a desfăşurat sub patronatul Abu Dhabi Jiu Jitsu Pro, în colaborare cu Asociaţia Pro BJJ). „Clubul Lions BJJ Piatra Neamţ, care a reprezentat organizaţia Mill Hill Bjj România, s-a deplasat la această competiţie cu un lot de trei sportivi care la final au reuşit să obţină două medalii. Mihai Blaj a obţinut o medalie de aur, iar Alexandru Jărcuţă o medalie de bronz. Juniorul nostru, Cozma Ştefan, nu a reuşit o clasare pe podium, pierzînd la puncte în primul meci, însă e un tînăr care promite mult şi sînt convins că vom mai auzi de el”, a declarat Cătălin Coşarcă, preşedintele clubului Lions BJJ Piatra Neamţ.

Citește știrea

Actualitate

Dulamă, “avansat” de la mansardă

Știe publicată cu

în data de

Autor

■ revenit la muncă, Dulamă a primit biroul de la etajul II al fostului vice ■ cînd a plecat din instituţie avea biroul la etajul IV ■ încă nu ştie ce atribuţii va primi ■

Laurenţiu Dulamă, care s-a întors victorios în instanţă pe funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, era la muncă, luni, 24 iunie. Şi, surpriză sau nu, fusese “avansat” în biroul de la etajul II în care stătuse fostul vicepreşedinte Diaconu. “Avansarea” survine în contextul în care înainte de a fi mazilit din CJ, fusese mutat “cu forţa” într-un birou “anonim” de la etajul IV, fiindu-i retrase şi atribuţiile. Cît priveşte atribuţiile, luni nu ştia încă prea multe despre acest subiect, aşteptînd să poarte o discuţie cu preşedintele Ionel Arsene pe această temă. “Mia-m dat demisia de la Salubritas şi, vineri, a fost prima zi de muncă la Consiliul Judeţean Neamţ. A fost o plăcere şi o onoare să-mi revăd colegii cu care am muncit timp de doi ani de zile. Aştept revenirea domnului preşedinte pentru a discuta despre atribuţiile pe care le voi avea. Eu îmi doresc să continui ceea ce am început şi, evident, ce s-a făcut în anul în care am lipsit. De asemenea, îmi doresc să-mi finalizez mandatul de consilier judeţean, respectiv vicepreşedinte, din partea PMP. Sigur că am discutat despre noua mea situaţie cu domnul Tomac, cu domnul preşedinte Băsescu, am fost felicitat pentru victorie şi de colegii din Biroul Executiv Naţional al PMP. Le-am spus şi dînşilor că trebuie să mulţumesc în primul rînd justiţiei pentru că a îndreptat abuzul prin care am fost îndepărtat din funcţie. La nivel naţional, PMP şi-a recuperat o funcţie importantă obţinută în urma alegerilor locale din 2016”, a declarat Laurenţiu Dulamă, cel care luni era în plin proces de amenajare a noului birou. Reamintim că acesta a rămas fără funcţia de consilier jude]ean după ce s-ar fi constatat că ar fi fost incompatibil dintr-un motiv considerat ridicol de toată lumea: soţia lui lucra la o firmă ce avea contract cu Apa Serv, societate subordonată CJ Neamţ. “Subţirimea” acestui motiv a fost constatată definitiv şi de judecători, care au decis că Dulamă trebuie să-şi recapete atît fotoliul de consilier judeţean, cît şi pe cel de vicepreşedinte. Acest lucru s-a întîmplat în şedinţa de săptămîna trecută, însă multă lume se întreba, inclusiv Dulamă, dacă va fi exilat din nou la etajul IV şi va rămîne tot fără atribuţii. Cît priveşte biroul, lucrurile s-au clarificat, mai rămîne de văzut cum va fi cu atribuţiile.

Citește știrea

Actualitate

Neamţ: Cadavru în canalul de la Săvineşti

Știe publicată cu

în data de

Pompierii nemţeni intervin în aceste momente, luni, 24 iunie, pentru a scoate un cadavru din canalul de la Săvineşti. “Misiune degajare cadavru la Hidrocentrala de la Săvineşti. Se deplasează o autospecială complexă de intervenţie cu barcă”, au comunicat reprezentanţii ISU Neamţ în momentul declanşării misiunii.

Vom reveni.

Citește știrea

Trending