Publicitate

Horoscop 22 februarie 2018. Scorpionii încearcă să se ascundă în spatele unor cuvinte, dar intențiile lor sunt transparente

Horoscop 22 februarie 2018 – Berbec

Impresia ta că răspunsul cel mai bun, în orice situație, este să întorci ceea ce primești este falsă, dar o folosești pentru a-ți argumenta exagerările.

Horoscop 22 februarie 2018 – Taur

Există riscul să devii nedrept și să provoci reacții care nu îți vor fi deloc pe plac. Dacă mai târziu te vei plânge de aceste reacții, ar trebui să îți amintești și cine le-a generat.

Horoscop 22 februarie 2018 – Gemeni

Graba de a intra în posesia unor beneficii, parțial sau total meritate, nu poate duce la rezultatele pe care le dorești, ba chiar poate strica puțin din succesul la care ai sperat.

Horoscop 22 februarie 2018 – Rac

Apar motive de opoziție față de planurile unei persoane dragi, dar dacă te vei gândi ceva mai mult, vei vedea că este un impuls negativ absolut nejustificat.

Horoscop 22 februarie 2018 – Leu

Mai bine te abții, oricât de greu ar părea, să judeci astăzi anumite situații din familie și reacțiile celor apropiați legate de aceste chestiuni.

Horoscop 22 februarie 2018 – Fecioară

Există riscul să exagerezi și obstacolele posibile, și dificultatea unor sarcini de serviciu. Cel mai bun lucru pe care îl poți face astăzi este să lași evaluările pentru altădată.

Horoscop 22 februarie 2018 – Balanță

Este suficient să privești cu mai multă îngăduință greșelile pe care le fac cei din jur și vei căpăta o viziune mai clară asupra situației în care te afli.

Horoscop 22 februarie 2018 – Scorpion

Degeaba încerci să te ascunzi dincolo de cuvinte, intențiile tale reale sunt transparente pentru cei care au avut ocazia să vadă cum ești cu adevărat.

Horoscop 22 februarie 2018 – Săgetător

Ai multe de rezolvat, dar este foarte importantă și ordinea în care te ocupi de problemele care s-au adunat. De [ Citește știrea ]

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.