Publicitate

■ Horia a fost desemnat cel mai bun sportiv al secţiei de karate a CS Ceahlăul, chiar de profesorul său, Paul Pintilie ■ sportivul este elev al Colegiului Naţional „Calistrat Hogaş“ din Piatra Neamţ ■

Sportivul Horia Şerban a fost desemnat de antrenorul Paul Pintilie drept cel mai bun sportiv al secţiei de karate a CS Ceahlăul Piatra Neamţ. Distincţia a fost anunţată de antrenor înainte de Crăciun, în cadrul unei scurte festivităţi organizate în sala în care se fac antrenamente şi la care au participat şi părinţii şi parte din oamenii care sprijină aceasta secţie a Clubului Sportiv Ceahlaul. Reamintim că alături de Mihnea Berbecaru, Horia Şerban a participat la începutul lunii decembrie 2018 la Campionatul European Fudokan desfăşurat la Portoroz (Slovenia). Cei doi, mezinii delegaţiei clubului CS Ceahlăul, au evoluat la grupa de cadeţi, iar în proba de Fuku Go, au disputat finala, cîştigată de Horia. „Ce mă bucură este că au ajuns în finală sportivii mei, practic a fost o reeditare a Campionatului Balcanic şi a Campionatului Naţional. Se pare că în 2018 Horia a fost mai bun după ce, în 2017, Mihnea l-a învins în finală pe Horia. Cei doi sportivi sînt campioni balcanici şi campioni naţionali, iar ca o chestiune indedită, au şi titlul de Mister la liceele la care învaţă. Mihnea a ieşit Mister Rareş, iar Horia e Mister Hogaş. Cei doi sportivi învaţă foarte bine, lumea spune că le prieşte sportul pe care-l practică“, declara profesorul lor, Paul Pintilie.

Rep: Cum te simţi ca cel mai bun sportiv pe 2018 al secţiei de karate a CS Ceahlăul? Horia Şerban: Mă simt mîndru, dar nu diferit de colegii mei. Poate am avut noroc. M-am antrenat destul de mult şi am ajuns aici.

Rep: Îţi aduce această distincţie un plus de responsabilitate? H.Ş.: Împreună cu ai mei colegi, mai mari de vîrstă, trebuie să îi învăţăm pe cei mai mici lecţii de viaţă. Aşa am învăţat şi noi la rîndul nostru de la foştii colegi mai mari cînd am venit la sală.

Rep: Cum se împacă activitatea de zi cu zi cu sportul de performanţă? H. Ş: Sînt la karate de la vîrsta de şase ani şi am un program foarte bine întocmit. M-am obişnuit cu acest program şi sînt călit.

Rep: Care sînt obiectivele pentru viitor? H. Ş: În legătură cu sportul, vreau să ajung la Campionatul Mondial şi să iau şi acolo titlul. În legatură cu şcoala, visul meu este să devin stomatolog.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.